2777
2789

بچم سه ماهشه اما بچهای داداش و خواهرم و خونوادمون کامل بودن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم‌بلبلی حرف نمی‌زد ولی جمله میگفت و‌منظورشو‌میرسوند الان سه سالشه..روز به روز پیشرفت می‌کنه 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

مقایسه نکن 

هر بچه ای یک جوره

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

از بقیه نظر پرسیدن ک چیزی رو حل نمیکنه هر بچه ای یجوره ، یه سری استاندارد وجود داره ک مثلا بچه تو چه سنی کلمه بگه و جمله بگه،اونم ما بلد نیستیم اگه حس می‌کنی از حالت عادی فاصله داره ببر گفتار درمانگر سوال کن اگه مشکلی هم هست حل بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞