2777
2789

دختر خودم خیلی شیطونه قربونش بشم .چند وقت پیش جشن عقد فامیل شوهرم بود دختر و دختر عموش رفته بودن تو بالکن خونه طرف و اونجا گل و گیاه بوده تمام برگارو کنده بودن وقتی در بالکن با ز شد اومدن تو واییی انگار دنیا رو سرم خراب شد .بچه ها واقعا چدند دقیقه ازشون غافل شدیم .کلی معذرت خاهی کردم و شوهرم هفته بعدش رفته بود براشون چندتا گلدون خدید برد داد بهشون .اولش قبول نمیکردن اما خوب بلاخره گرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار هم تو مترو بودیم داشت اب معدنی میخورد یهو بطری رو خالی کرد رو شلوار خانم کنننننننناری که نسشته ...

دوست عزيز بجاي شرمنده شدن بهش ياد بده و نزار تكرار بكنه

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

پسر من تو اوتوبوس بودیم از راه دور داشتیم می اومدیم بغل دستیم رفت از مغازه خرید کرد برا خودش پسر منم تا پفک اونو دید گریه کرد ک بده بمن اونم گفت بیا کوچولو حالا تو ساک خودمون داشتیما هرچی گفتم گفت نه بگیر

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

یه بار پدرشوهرم تند تند با دخترم شوخی میکرد اینم خوابش میومد حوصله نداشت هی نق نق میکرد یهو دخترم جیغ زد گفت اذیتم نکن احممممممق

مُردمو زنده شدم از خجالت داشتم آب میشدم نمیتونستم سرمو بلند کنم

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

دختر من از بغل مادرشوهرم فراریه خخخخخ مادرشوهرم فک میکنه من یادش دادم هر چی میگم برو پیش مامان بزرگ نمیره در میره از دستش منم با مادروهرم خوب نیستم کلن همه فک میکنن کار خودمه   

دخترم 3 سالشه خیلی مودبه ولی یه بار که مادرشوهرم اومد بوسش کنه گفت نه مامان جون دهنتون بو میده. یعنی مردم از خجالت. بنده خدا گفت راست میگه دیگه بچم. حالا مامانمینا هم بودن. اصلا دهنش بو نمیداد. ما پیش دخترم میگفتیم اگه مسواک نزنی دندونات خراب میشن دهنت بو میده یاد گرفته بود

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

دخترم دو سالشه بهش گفتم دست میزنی به بینیت باید با دستمال تمیز کنی رفته بودیم دکتر دخترم با فاصله از ما وایساده بود دستشو کرد داخل بینی قیلیلی دراورد انگشتشو گرفت بالا داد میزد ماااااماااان شوهرم اومد زود دستشو پاک کنه کمتر آبروریزی بشه بدتر لج کرد داد میزد نههههه واسه مامانه خیلی ضایع بود