2777
2789
عنوان

رفته بودم خونه داییم شوهر دختر داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااا خب دست میدادی کارت زشت بود به نظرم احتمالا خجالت کشیده

گناه کنه که اون آقا بهش بر نخوره ؟

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نه آخه کل فامیل میدونن من به‌نامحرم دست نمیدن حالا هرکی باشه بزرگ باشه یا کوچیک

دست بدی چی میشه ؟؟؟ 

این اقا هم میدونست ؟؟؟

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند

ایول

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چه پررو هس، چرا باید با همه دست بده وقتی به عقاید همه آگاه نیس، خیلی هم بی شخصیت و بی تربیت هس که داخل جمع به یکی که قهوه ایش کرده و بهش دست نداده گاو میگه، خوب جوابش رو دادی، از این به بعد یاد میگیره نمکدون بازی در نیاره 

دست بدی چی میشه ؟؟؟ این اقا هم میدونست ؟؟؟

ارع همه‌میدونن من‌دست‌نمیدم شوهر خاله هام‌همیشه‌ دنبالم میکنن میگن باید دست بدی بشوخی منم‌نمیدم فرار میکنم 🙄😂

من دست دادنو گناه نمیدونم

نظر من و شما مهم نیست گل, محدوده ی ارتباط با جنس مخالف رو  رو خدا مشخص میکنه   

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
واقعن 😂😂خودم‌هنوز عصبیم

این اقا بی ادب بوده. 

من خودم با دست دادن مشگلی.ندارم. ولی به اعتقادات همه احترام میذارم. شما جوابشو دادی و لازم نیست عصبانی باسی. از این به بعد حواسشو.جمع.میکنه دسنشو دراز نمیکنه به طرف همه.چون میدونه ممکنه بعضی ها دوست نداسته باشند دست بدند