2777
2789
عنوان

نیشابوری ها میایید

72 بازدید | 5 پست

دوستان ما فردا از مشهد میخوایم بریم نیشابور شبم میمونیم میخوام بپرسم کجاش خوب و قشنگه و اینکه خیلی شلوغ نباشه قبلا درود رفتیم بوژانم رفتیم پیشنهادتون چیه؟ و برای خرید آلو و این چیزا تو خود نیشابور کجاش خوبه؟که کیفیت و قیمت خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلو تو خرو پایین میتونی تهیه کنی اگ خواستی ادرس بدم

و اینکه 

واس تفریح بیاید چشمه علی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

آره عزیزم آدرس بده ممنونم

الوهاش درجه یکه 

بشدت مرغوبه خیالت راحت راحت باشه

خرو پایین 

چهار راه ابوطالب غربی، نرسیده به مسجد امیر المؤمنین، انبار دلینه، شما بگی انبار اقای الهی پور نشونتون میدن 

همونجا خریدتون رو بکنید هر چند اگ میخواستید ارسال هم دارن

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍