2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هرگز مرغ خام رو سرخ نمیکنم خیلیا این کار رو میکنن اول با پیاز بوش رو میگیرم ی نیم میذارم بپز ...

این روشم امتحان کردم گوشت دور استخون کبود شده بود و مزه افتضاحی میداد

مرغو اگه یخی بزار وابره اگه تازس نیاز نی بعد اگه مرغت زیاده چند تا پیاز بزرگ خلال کن بریز کف یه ماهی  تابه بزرگ فلفل دلمه هم خلال کن بریز سیر هم چند تا دونه بریز تیکه های مرغ و بدون سرخ کردن بچین رو این چیزایی ک گفتم بعد زعفرون دم کرده یه استکان غلیظ بریز رو کل مرغا و روغن زیاد بریز و بعد رب سرخ کن با زردچوبه نمک فلفل و اب بزار قل بخوره و بریز رو مرغا ابش باس کم باشه در حدی ک مثلن دو کاسه اب بریزی وقتی زیاد مرغ داری اگه خیلی کم مرغ داری در حد دو لیوان بعد هر چند دقیقه درشو بردار و با ملاقه از ابش بریز رو مرغا و درشو بزار تا مغز پخت بشه ..

این روشم امتحان کردم گوشت دور استخون کبود شده بود و مزه افتضاحی میداد

پیاز زیاد ریختی؟ ن اصلا کبود نمیشه شاید مارک مرغت خوب نیست من ی روش بلدم ی بار اینجوری میخای بپز شاید خوشت اومد

مرغو اگه یخی بزار وابره اگه تازس نیاز نی بعد اگه مرغت زیاده چند تا پیاز بزرگ خلال کن بریز کف یه ماهی ...

سری بعد امتحان میکنم یعنی به من میگن مرغ بپز روز مرگم میشه اونروز چون تا در قابلمو رو باز میکنم حال تهوع میگیم از بوی گندش

روش دوم 

مرغ و یه ذره سرخ کن و با پیاز فراوون خلالی شده و سرخ شده با یه کاسه اب و زعفرون فلفل دلمه و سیر بریز رک مرغا بعد ک مرغا ب روغن نشستن و کامل پختن دوتا زغال رو گاز سرخ کن مث وقتی میخایی قلیون بکشی دو تا زغال و بریز تو یه پیاله یا کاسه کوچولو استیل بزار وسط مرغا و از روغن مرغ بریز رو زغالای  ک اتیش گرفتن تو کاسه بعددفوری در ماهیتابه رو بزار و بزار یه رب با شعله کم بمونع و بعد اماده اس 

پیاز زیاد ریختی؟ ن اصلا کبود نمیشه شاید مارک مرغت خوب نیست من ی روش بلدم ی بار اینجوری میخای بپز شای ...

والا ما مرغ فیله ای میگیریم دیگه نمیدونم مثلا تو هر بسه ۴ تا سینه است حالا فیله رون خواستی یا هرچی هر کدوم چهار تیکس

روش دوم مرغ و یه ذره سرخ کن و با پیاز فراوون خلالی شده و سرخ شده با یه کاسه اب و زعفرون فلفل دلمه و ...

این مرغ دودی رو درست کردم با همین ذوش منتهی مایونزو و زعفرونو آبلیمو زدم اما بازم گوشتو میذاری لای دندونت مزه به شدت بدی میده و بوی زهمش با اون همه دود بازم میاد

این مرغ دودی رو درست کردم با همین ذوش منتهی مایونزو و زعفرونو آبلیمو زدم اما بازم گوشتو میذاری لای د ...

شاید مرغ فروشی ک مرغ میخرید تاریخ مصرفش گذشته یا مرغ یخ زده اس کلن مرغ و از جای دیگ بگیر