مرغو اگه یخی بزار وابره اگه تازس نیاز نی بعد اگه مرغت زیاده چند تا پیاز بزرگ خلال کن بریز کف یه ماهی تابه بزرگ فلفل دلمه هم خلال کن بریز سیر هم چند تا دونه بریز تیکه های مرغ و بدون سرخ کردن بچین رو این چیزایی ک گفتم بعد زعفرون دم کرده یه استکان غلیظ بریز رو کل مرغا و روغن زیاد بریز و بعد رب سرخ کن با زردچوبه نمک فلفل و اب بزار قل بخوره و بریز رو مرغا ابش باس کم باشه در حدی ک مثلن دو کاسه اب بریزی وقتی زیاد مرغ داری اگه خیلی کم مرغ داری در حد دو لیوان بعد هر چند دقیقه درشو بردار و با ملاقه از ابش بریز رو مرغا و درشو بزار تا مغز پخت بشه ..