2777
2789
عنوان

گیر کردن لقمه تو گلو

192 بازدید | 23 پست

سلام 

امشب همه خونه مادرشوهرم دعوت بودیم که سرسفره لقمه گیر کرد تو گلوی بچه جاریم.... 

وداشت خفه میشد منم سریع برگردوندمش وبا ضربه میزدم پشتش... بعد از دستم گرفتنش... 

نمیدونم کار خوبی کردم یا نه 

ولی خدارو شکر به خیر گذشت 

شما تاحالا تو همچین موقعیت هایی گیر کردین؟ 

چیکار کردین تو اون موقعیت؟ 

😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم دست نمیزنم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

تا جایی که اطلاع دارم 

میتونین از یک بالشت استفاده کنن و اون رو بزار روی شکمم و فشار بدن

یا یک نفر باید این کارو انجام بده

محبوبِ من چنان خسته ام که اگر نیامدی هم به درک...

مطمئنا برای انسانیت کار شما رو میکردم چون این مواقع اطرافیان میرن توی هول و ولا برای همون کسی نیست که مدیریت رو دست بگیره. شما هم ناراحت نشو اگه از دستت گرفتن چون ترسیده و نگران بودن

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

من خودم تقریبا ۹ سالم بود سر سفره شام غذا گلوم گیر کرد از ترس و هل شدن از سفره بلن شدم دوویدم تو حیاط تا این‌که خداروشکر از گلوم رفت پائین ولی خيلی ترسیده بودم 

بالش ناز و همدم مهربونم کجایی 😔🤦

من میترسم دست نمیزنم.

یه سال عمه ام اینا عید اومده بودن خونمون 

دیگه ته دیگ رو خواستیم ببریم 

یهوو یه تیکه گذاشت تو دهنش پرید ته گلوش

وای دختر 

منم از این عمه ام حرص دارم خوشم نمیاد ازش

سرفه میکرد و چشاش قرمز شده بودن

پریدم پشتش

با مشت چناااااااااااان میکوبیدم پشتش که نگو

تو نگو ته دیگو قورت داده شوکه که شده چشاش قرمزه 😂😂😂

دهنش سرویس شد

تا چند روز کمر درد داشت 😂🫣

یه سال عمه ام اینا عید اومده بودن خونمون دیگه ته دیگ رو خواستیم ببریم یهوو یه تیکه گذاشت تو دهنش پری ...

خدانکشتت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون