2777
2789

الان تو جمع نشستم همه حرف میزنن من یه گوشه چایی میخورم و به حرفاشون گوش میدم گاهی میخندم 😐😐

همیشه این مشکل دارم نمیتونم تو بحث ورود کنم 

فقط یک چیز در این دنیا وجود دارد که می‌تواند جایگزین کتاب شود! کتاب بعدی...📚🐛

افرین عالیههه

من انقد دوس دارم تو جمع فقط نگا کنم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا 

اغلب اوقات اونی که بحثو هدایت می کنه خود منم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

کاش منم مثل تو بودم ولی حرف میزنم بعد تو تنهایی به حرفام فکر میکنم پشیمون میشم چرا ساکت نبودم خصوصا تو خونواده شوهرم نمیتونم حرف نزنم هر بارم قول میدم به خودم ساکت باشما ولی....

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا