2777
2789
عنوان

دوستان ازتون یه درخواستی دارم

911 بازدید | 129 پست

دوستان میشه از حضرت ابوالفضل {علیه السلام}و مادرشون خانم ام البنین {سلام الله علیه} درخواست کنین که آبروی منو حفظ کنن؟🥺

هردعا،نماز و ذکری که خودتون بلدید و دوست دارید🥺

خودم هم ازشون خواستم.

اگر درخواست کردید انشاالله که آبروتونو ویژه حفظ کنن و ویژه بهتون توجه کنن.

الهی آمین.

یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبی به حَقِ اَخیَک الحْسینِ{علیه السلام}.

این ذکر و هرچندتا خواستیدبگید👆اگرتونستید۱۳۳تابگید،انشألله آبروی خودتون هم حفظ بشه و حاجت روا باشید.

برای ظهور و همدیگه هم دعاکنیم 🌷

برای ابرو،ارامش و عاقبت بخیری هممون و اموات دعاکنیم،برای هرکسی که نیاز داره به دعا

هرکس هرچندتا ذکرگفت تعداد بگه لطفاً.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نزدیکتر نیست !

این بنده های خدا به خدا نزدیک تر و عزیزترن، از این عزیزان می‌خوام که به خدا بگن.

خیلی توزندگیم کمکم کردن،همه زندگیمو مدیونشونم،توتنهاییا همیشه کمکم کردن،دستمو گرفتن.

شماهم اگه خواستی امتحان کن چندباری🌺

عزیزم ده بار برات گفتم بهمراه صلوات لطفا بیاد منم باش💕

اگه لایق باشم،چشم حتما.

انشاالله همیشه زیر سایه آقا حضرت ابوالفضل علیه السلام و مادرشون باشید 🌸

انشاالله عزیزم من حضرت ابوالفضل رو خیلی دوست دارم 🥺دعا کن عاقبت بخیر بشم

منم خیلی دوسشون دارم،همیشه کنارم بودن مخصوصا تنهاییا،انشألله که بازم دستمونو میگیرن