2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم

44 بازدید | 4 پست

خانوما یکی خواستگاری اومده وما در مرحله اشنایی هستیم به گفته خودش یه خانومی که ارایشگرهست بهش پیشنهاد دوستی داده ولی باور نمیکنم پیج خانومو دارم بنطرتون از اون خانومه بپرسم 

چجوری بپرسم که انکار نکنه وراستشو بگه

تو هم عقل نداریاااا   مثلا بپرسی که چی     داده یا نداده   چه فرقی میکنه     طرفتو بشناس اگه خوبه بگو آره  اگه نه هم که هیچی ازدواج نمیکنید     میخوای بری دنبال چیزی که اصلا دونستنش فایده نداره....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام بدونم که دروغگوعه یا نه

هر کسی ممکنه دروغ بگه در شرایطی     اما دروغگو کسی هست که یکسره دروغ میگه     حتی اگه دروغ هم گفته باشه سر این قضیه دلیل بر دروغ گو بودنش نیست شاید نیتش این بوده خودشو گنده کنه     اگر دروغگو باشه خودشو نشون میده اما اگه بخوای بگردی دنبال اون دختره واقعا کار چیپ و مسخره ای هست

هر کسی ممکنه دروغ بگه در شرایطی اما دروغگو کسی هست که یکسره دروغ میگه حتی اگه دروغ هم گفته ب ...

یبار دروغ گفت  سرموضوعی فهمیدم دوسه بارم این مدلی گفته که فلان دختر پیگیرمه فلانی پیشنهاد داده اگه راست نباشه میخوام بزنم به روش فکر نکنه پخمه هستم