2777
2789
عنوان

کت گلیمی برای ادم مذهبی بخرم یا نه

136 بازدید | 18 پست

بچه ها یه دوست دارم یکم مذهبیه دبیرستان همکلاسی بودیم. قراره بعد چندسال توی کافه همو بببینیم. گفتم دست خالی نرم یه کادو هم بخرم ببرم. عکساشو دیدم کت پوشیده بود برای تولد، خیلیم بلند نبود اما مشکی بود. 

میخواستم یه کت گلیمی بخرم رنگ ابی کاربنی یا سبز لجنی. بنظرم خیلی قشنگه. بنظرتون منابسه برای یه فرد مذهبی؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم چیزهای دیگه میتونی بخری واسه هدیه لباس یه جوریع

سنمون کمه اخه 20 سالمونه.نمیدونم چی بدرد میخوره. بعدم صمیمی بودیم قبلا فکر نکنم خودش چیزی بیاره. من همینجوری چون یکم پیش تولدشم بود گفتم یه چیزی ببرم. بنظرت چی خوبه پس؟ 

سنمون کمه اخه 20 سالمونه.نمیدونم چی بدرد میخوره. بعدم صمیمی بودیم قبلا فکر نکنم خودش چیزی بیاره. من ...

من بودم شاید یه اکسسوری میگرفتم

باز هم هر جور خودت میدونی

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

نمیدونم اخه دیدم همش مشکی میپوشیدگفتم ابی و سبز یکم شاید خوشش نیاد

زنگ بزن بپرس

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

به نظر من کادو کت نخر اگر شاغله یک روان نویس خوشگل و مجلسی به نظرم خوبه یا یه دکوری برای یادگاری کت ...

اخه کت گفتم هم استفاده داره عیده و هم نسبت به چیزای ریز میزه خیلی به چشم میاد. من خودم دوست دارم کادو هام کاربردی باشه تا دکوری

نه بابا زشته. زنگ بزنم قطعا میگه نمیخوام بخریبعدم ما قراره بعد چندین سال همو ببینیم. یهو زنگ بزنم بگ ...

منظورم این بودغیرمستقیم بپرسی چه رنگ لباسایی میپسنده

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون