2777
2789

بچه ها یه سوال دارم. اگر یکی اکانتشو کلا پاک کنه و دیلیت اکانت بزنه، تمام پیام هاشم پاک میشه یا نه؟ 

یعنی دوباره نصب کنه پیامای قبلی هم میاد یا نه؟! 

و اینکه اگر پاک میشه، لطفا بگید دوطرفه پاک میشه یا فقط برای خود طرف؟ 

براتون صلوات میفرستم ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلت اکانت نکردم فقط ازروی گوشیم پاک کردم دوباره که نصب کردم باشماره قبلیم همه پیام هام اومد 

چت هادوطرفه پاک نمیشه مگر دونه به دونه بزنی روی حذف برای هردو

حتی شماره طرفو پاک کنی دلیتش کنی دوباره بیاریش فقط بخشی ازچتاروپاک میکنه  

دلیلت اکانت نکردم فقط ازروی گوشیم پاک کردم دوباره که نصب کردم باشماره قبلیم همه پیام هام اومد چت هاد ...

اره دقیقا برای منم همینه اگر روی اسم نگه داری پاک کنی فقط بخشیش پاک میشه

اره برای خودش ک پاک میشه

خب اگه دوباره با همون شماره اکانت بزنه چی میشه؟
یعنی پیاماش برای خودش برمیگرده؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
دلیلت اکانت نکردم فقط ازروی گوشیم پاک کردم دوباره که نصب کردم باشماره قبلیم همه پیام هام اومد چت هاد ...

خدا خیرتون بده. یعنی پیامای صوتی هم با پاک کردن ایتا از روی گوشی و نصب کردن دوبارش، برمیگرده؟ یا فقط پیامای متنی و عکس و فیلم و فایلای صوتی برمیگرده؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

مرسی خدا خیرت بده. حسابی بهش نیاز داشتم. جوابای کاربران هم عالی بود.
فقط بذار باز بمونه شاید بازم به روز بشه و بقیه کامنت بذارن.
اونایی که جواب دادن منم ازشون تشکر کردم و سؤال پرسیدم.

مرسی خدا خیرت بده. حسابی بهش نیاز داشتم. جوابای کاربران هم عالی بود.فقط بذار باز بمونه شاید بازم به ...

چشم عشقم باز میزارم. دوباره هم تاپیک میزنم فردا 

قربون تو بشم من جیگرم