2777
2789
عنوان

کارد بزنی خونم درنمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 20 پست
اصلا دیگه زیربار کاراشون نرو خودتو اولویت بذار

کل این عید شوهرم درحال عیددیدنی بود یا خونه مادرش در حال پذیرایی از مهمونا.... یعنی فامیل اینا ته نداره اینقدر که زیادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش میدونه حالم خوب نیستبه خاطر زیاد بغل کردن بچه ام چندشبه جای بخیه هام درد میکنه.حتی بهش گفته بود ...

نباید به شما میگفتن غذا بپز . حالا یه روز از بیرون غذا می‌گرفتن چی میشد!  

ما خودمون شمال هستیم و خیلی ترافیکه دیر راه افتادن، اونجا رفتن خونه اقواممادرشوهرم یه جا بره دیگه بل ...

اااا پس ترافیک شده 

آخه من شمال بودم خیلی خلوت بود 

شاید شب‌های قدر تموم شده شلوغ شده

شما بچه داری؟.میدونی با بچه ی سرما خورده که از صبح هیچی نخورده و یه سره جیغ میزنه چقدر آشپزی سخته

من مامانم هم شاغله هم بچه داره بچه ها هم سرما میخورن هم بچه اش نارس به دنیا اومده خواهر اینو نگفتم که ناراحت بشی شما چون همسرت مادرشوهر تو برده و سر تایم نیومده ناراحتی نه به خاطر کار و این چیزا بی خیال باش غذا رو بزار برا وقت دیگه