2777
2789
عنوان

چقدراین تاپیک سمیه

322 بازدید | 14 پست

سریه قرض دادن ماشین چه المشنگیه به پاشده😏😏

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشت بی سواد و بی لول هستن که دغدغه ندارن دغدغه شون شده ماشین

خدایی یه سریا پست هاش قشنگ ازش بی فرهنگی میباره

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

الکی نیست که من این تاپیکای پربازدید و داغ و اینا رو باز نمیکنم. یه مشت اباطیله رسما.

اره بخدا منم الان رفتم دیدم

اینقدرازاین سری ادم های پرتوقع بدم میاد

فکرمیکنندپدرشوهر وظیفه اشه نون شبم بزاره دهنشون

ملت اعصاب ندارن

حالااگه همین استارتراگه باباش ازداداشش ماشین میخاست ونمیداد میاومد تاپیک میزد عروسمون عقده ایی

والا بیشتر تاپیکا سمیه ن😂😂

خداامسال رو به خیر بگذرونه😁