2777
2789
عنوان

نظر بديد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 90 پست
من توی همسایگی یه دختر بچه با دخترم بازی میکرد یعنی هرروز اینجا بود ساعت های ظهر و عصر اخرش دیدم زیا ...

اره يكي دو بار واقعا با اين كه نميخواستم جايي برم رفتم بيرون كه ببينن نيستم اخه چك هم ميكنن از چواغ خونه و صداي تلوزيون و اين چيزا🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره يكي دو بار واقعا با اين كه نميخواستم جايي برم رفتم بيرون كه ببينن نيستم اخه چك هم ميكنن از چواغ ...

اوه اوه بگو خوبه حالا فامیلی چیزی نیستید اینقدر حساس بازی در میارید وایییییی ادم کفری میشه

اوه اوه بگو خوبه حالا فامیلی چیزی نیستید اینقدر حساس بازی در میارید وایییییی ادم کفری میشه

اره به خدا ٥ سال ديگه هم  موقع دانشجويي تنها بودم اصلا اين داستانارو نداشتم، از وقتي اين خونه اومديم اينجوريه تازه يكي دو ماه گذشته اينجوري عصبيم كردن موندم چجوري بقيه شو سر كنم

عزیزم حق داری خوب . کارشون خیلی بده . بهشون محترمانه بگو . اگرم ناراحت شد هیچ مساله ایی نیست مهم اینکه ما نباید به خاطر اینکه دیگران ناراحت می شن رفتار آنورمال تحمل کنیم و از زندگی خودمون رو بندازیم . 

به مادرش بگو خانم فلانی من با وجود اینکه بچه های شمارو دوست دارم ولی حضورشون به صورت مداوم تو زندگی من اختلال ایجاد می کنه ممنون می شم که هفته ایی یکبار با اطلاع قبلی با خودتون تشریف بیارن .