2777
2789
عنوان

معرفی رمان

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 41 پست
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید من عنوانتونو خوندم ولی اومدم پایین پیشنهاد هارو بخونم چون من رمان تاریخی دوست دارم ولی مطلق کتاب معرفی شده بود نه تاریخی

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من عنوانتونو خوندم ولی اومدم پایین پیشنهاد هارو بخونم چون من رمان تاریخی دوست دارم ولی مطلق ک ...

عزیزم مثل همون اختر یا افسانه هر دو حالت رمان تاریخی را داره 

همینطور ایران سرزمین جاوید 

سلام🤗 معرفی کنید اونی که خوب و قشنگه

گفتم عزیزم اونا ک توفکرم بود یادم نمیاد اسماشون

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
عزیزم مثل همون اختر یا افسانه هر دو حالت رمان تاریخی را داره  همینطور ایران سرزمین جاوید

اره خب رمان تاریخی عاشقانه و داستانی هم کم نداریم ولی اکثر کتابای پیشنهادی ز بیخ تاریخی نبودن البته همه خیلی قشنگن به هر روی

گفتم عزیزم اونا ک توفکرم بود یادم نمیاد اسماشون

آها من نخوندم اون پست شما رو که گفتید یادتون نمیاد🙏

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
اره خب رمان تاریخی عاشقانه و داستانی هم کم نداریم ولی اکثر کتابای پیشنهادی ز بیخ تاریخی نبودن البته ...

بله صحیح می فرماید ولی کم هم نبود 

این دیگه بستگی داره به دیدگاه فرد وگرنه من خوندم عالی  بود همینطور که دوست داشتم 

بله صحیح می فرماید ولی کم هم نبود  این دیگه بستگی داره به دیدگاه فرد وگرنه من خوندم عالی  ...

بیخیال بابا نصف شبی من یه چیز دیگه دارم میگم کی میگه بد بودن میگم مثلا کیمیاگر تاریخی نیس 

یا نمیدونم غرور و تعصب 

اگه گرفتی لایک کن نگرفتی جواب نده دیگه بهتر از این تفسیرم نمیاد

خانوم، امینه، اثر مسعود بهنود، در مورد تاریخ قاجار و بسیار قوی از نظر قدرت داستان نویسی

بر باد رفته، مارگارت میچل، تاریخ جنگ انفصال آمریکا

دزیره، تاریخ انقلاب فرانسه

خواجه تاجدار، تاریخ ایران از افشاریه تا قاجار

شاه جنگ ایرانیان در چالدران و یونان، تاریخ حمله خشایار شاه به یونان/ جنگ شاه اسماعیل با سلطان سلیم

سلیمان خان قانونی و شاه طهماسب، همراهی زمانی صفویه و عثمانی

دلاور زند، زندگی و جنگ لطفعلی خان زند 

فعلا همینا به ذهنم رسید😉