2777
2789

من خیلی این عنوانو دیدم 

به عنوان کسی که توی بیمارستان کار می کنه و خیلی به مرگ نزدیکه

می تونم بگم بله

واقعن وجود داره 

نمونه اش میگم بهتون 

دو روز مونده به عید در جنوب کشور اقایی قرص برنج از خارج وارد می کنه که اینجا برای خودکشی بفروشه (ممنوعه تو کشور و قرص پر فروش و گرونیه چون مرگ حتمی میده ولی مرگش بی نهایت دردناکه و با فلج شدن تک تک اعضا همراهه و گازش هم مثل خوردش کشنده است )

چون به تعداد زیاد بوده گاز اش ۴ تا بچه اشو و پدر خودشو که تو خونه بوده گرفته 

دو تا از بچه های آخرش که حجم ریه کوچیک تری داشتن درجا مردن و دو تا دیگه یکیشون تو بخش مراقبت ویژه است اونم زیاد حال خوبی نداره 

پدر بزرگ هم زیر دستگاهه 

خلاصه

چاه مکن بهر کسی ،اول خودت دوم کسی 

خوبی و بدی بر می گرده سمت خودتون مراقب رفتارتون باشین حتی ذره ای 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بیچاره بچه هاش که تقاص بی شرف بودن پدرشون رو پس دادن

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم این گناه اون اقا ربطی به این افراد نداشت 

به نظرم وقتی بگیم کارما هست که برگرده بخوره به خود شخص نه بقیه اطرافیان بدبخت و بیچاره از همه جا بیخبر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بازم این گناه اون اقا ربطی به این افراد نداشت به نظرم وقتی بگیم کارما هست که برگرده بخوره به خود شخص ...

ببین انسان با مال و سلامتی و فرزند مجازات میشه 

حالا به نحوی 

و از اونجایی که این سه تا رو خودش میده 

شما نمی تونی شکایت کنی بابت پس گرفتنش 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اون هیچ چرا تاوان گناه یه پدر و باید بچه بده یا دیگران بدن اونا چه گناهی کردن

حالا به نحوی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
بازم این گناه اون اقا ربطی به این افراد نداشت به نظرم وقتی بگیم کارما هست که برگرده بخوره به خود شخص ...

ولی کارما هست مم خودم هر کسی رو قضاوت کردم یا کار بد جنسانه ای کردم سرم اومد بلا استثنا حتی اینجام میگم مراقب باشید امضامم نوشتم 

و برعکسشم هست کسی دلمو بشکنه قضاوتم کنه خیلی زود تو موقعیتم قرار میگیره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ب نظرم این کارما نبود

حالا به نحوی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

حالا به نحوی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
بیچاره بچه هاش که تقاص بی شرف بودن پدرشون رو پس دادن

اره اینکه تر و خشک بابد با هم بسوزند خیلی سخته‌. بازم پدر خودش طعمش را چشید ولی خیلی وقتا کارما برمیگرده بچه و حتی نوه ی بیچاره! به نظرم این واقعا ناعدالتیه

ولی کارما هست مم خودم هر کسی رو قضاوت کردم یا کار بد جنسانه ای کردم سرم اومد بلا استثنا حتی اینجام م ...

دقیقا 

قرار نیست 

همه اش روی خود ادم باشه 

گاهی اوقات ادما با ویزایی که انسان خیلی دوستشون داره ازامایششون می کنه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

استارتر من به کارما وااقعا اعتقاد دارم و خودم هر کاری کنم خدا صبر نمیکنه فوووقش تا یه سال بعد برمیگردونه بهم.

ولی نمیدونم چرا به بعضی ها برنمیگردونه، ما یه استاد دانشگاه داشتیم، خون اکثر دانشجوهای ارشدش را توی شیشه میکرد، و باعث سد سرنوشت من کلا برگرده! چند وقت پیش رفتم دانشگاه جوونتر و سرحالتر از قبل، بچه هاش هم به واسطه ی هییت علمیش رشته های خوبی میخونند. خانمش هم که استاد دانشگاهه

نمیدونم چرا به بعضی ها برنمیگرده.