2777
2789

من ۱۷ سالمه . بیماری وسواس فکری عملی شدید دارم . روانپزشک رفتم بهم قرص فلوکسامین ۵۰ داد . ولی بابام میگه نخور اینا نمیدونم برای مغزت بده و باعث توهم میشه و.....

میخواستم بدونم اینجا کسی تجربه مصرف این دارو یا دارو های اعصاب و روان دیگه رو هم داشته ؟ آیا بدترش کرده ؟  یا خوب تر ؟؟؟؟

منی ک باید جدی دارو مصرف کنم ولی خونوادم نمیزارن متخصص مغزواعصاب برم 😐😂

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر چیزی بهت نمی ده که برات مضر باشه. مطمئن باش بیماریت بدتر از اون داروئه. بابات یه چیزایی شنیده فقط. ولی اون دکتر سالها برای تجویز این دارو درس خونده. زیر نظر دکتر داروتو مصرف کن و خودسر قطعش نکن‌. هیچ ضرری نداره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
درسته نخور از الان میخوای قرص بخوری؟اشتباه خواهر منو نکن با این قرصا چند سال از زندگی افتاد روانپزشک ...

سلام عزیزم میشه بیشتر توضیح بدهید لطفا 

مثلا مشکل خواهرتون چی بوده ؟ چه قرصی مصرف می‌کردند؟ چرا به این بیماری مبتلا شدند ؟ اسم قرص هاشون چی بوده؟ ممنون میشم ازتون اگه کمکم کنید