2777
2789

سلام خسته نباشید من ۱۷ سالمه تقریبا و از وقتی که متوسطه دو اومدم به خاطر استرس های زیاد به بیماری وسواس فکری عملی نسبتا زیادی مبتلا شدم . همش سرم سنگینه و..‌‌‌ 

الان پیش روانپزشک رفتم و برام قرص اعصاب نوشت اسمش فلوسامین ۵۰ است . بابام میگه نخور قرص هارو برات بده نمیدونم بد ترت میکنه و به مغزت آسیب میزنه . 

میخواستم بدونم کسی اینجا هست که وسواس داشته و قرص های اعصاب رو مصرف کرده  و خیلی بدتر شده ؟ یا مصرف کرده خوب شده ؟ من خودم قبلا خوردم فلوکستین ۱۰ زیاد بهم تاثیر نداشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر قطعا نسبت به پدرت بیشتر از کارکرد مغز سر درمیاره عزیزم. الان تو سن حساسی هستی. میخوای درس بخونی یا هر مهارتی که قصد داری یاد بگیری. با وسواس زندگی ت رو، زمان های طلایی ت رو از دست میده‌. درمانت رو زیرنظر دکتر ادامه بده. و لطفا در کنارش پیش روانشناس هم برو حتما حتما حتما تا ریشه ای مسائلت حل بشن به مرور.

عزیزم تو هنوز اول راه زندگیتی هستی باید هر مشکلی برات پیش میاد قبول کنی باهاش نجنگی از الان بخوای قرص بخوری بدنت عادت میکنه ، پدرتون راست میگن نخور  عوضش برو باشگاه برو پیاده روی، مدتیشن کن با دوستات برو بیرون از مشگل برای خودت مشکل نساز سعی کن هضمشون کنی قبول کنی این مسیر زندگی تو هستش برای تکامل رسیدنت لازمه زندگیت هستش خودتو درگیر دکتر ودوا نکن بدترت میکنه هی مجبوری دوزهاشو عوض کنی اخر سر یه بدن افسرده و بی حال تحویلت میده درمان نزد خودت هستش پاشو اهنگ بزار شروع کن برقصیدن پاشو زود باش 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
عزیزم تو هنوز اول راه زندگیتی هستی باید هر مشکلی برات پیش میاد قبول کنی باهاش نجنگی از الان بخوای قر ...

میخوام خوب شم و بیشتر این کار هایی که شما گفتید هم انجام می‌دادم ولی هیچ تغییری نکرد متاسفانه 🥲

میخوام خوب شم و بیشتر این کار هایی که شما گفتید هم انجام می‌دادم ولی هیچ تغییری نکرد متاسفانه 🥲

تغییر یهویی نمیشه اروم اروم میشه خودت هم نمی فهمی خوب شدی ، ذهنت درگیره افکار منفی وقتی میاد سریع بریز دور

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
ببخشید شما خودتون تجربه قرص اعصاب نداشتید ؟

نه اصلا مادرم خورد بعد یه مدت کلا افسرده شد من خودم خیلی ارومم زیاد حرص و جوش نمیخورم برو یوتیوب حسین اورا رو‌گوش کن مثل قرص اعصاب میمونه درمان میشه قول میدم بهم خبر بده اگه خوب شدی

خیلی ممنون بابت راهنمایی تون عذر میخوام مشکل مادرتون چی بوده؟

پدرمو از دست داده بودم بعد از اون نمیتونست هضم کنه یه مدت درگیر بود