2777
2789

گذاشتی لایک

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بعضی وقتا شماره از کشور های مختلف زنگ میزنن ، اشتباه هست مشکلی نیست 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پیام دادن تو تلگرام

پیام میدن که یک کاری مجازی انجام بدی 

اگه بلدی باشه زرنگ قشنگ میتونی چند دلار بگیری.حداقل500 هزار تومن

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

موقع اعتراضات  خیلی از این شماره بهمون زنگ می‌زدند یه کدی بود  بزنی دیگه بهت زنگ نمیزنن ما هم نمی دونستیم زنگ زدیم شماره پلیس اطلاعات  بعد اونا باهامون تماس گرفتن که شماره ای نداشت فقط گوشی زنگ می‌خورد هممون بدجوری ترسیده بودیم خاطراتم تازه شد 😅😅😅

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰
پیام میدن که یک کاری مجازی انجام بدی اگه بلدی باشه زرنگ قشنگ میتونی چند دلار بگیری.حداقل500 هزار توم ...

نه فقط پیام داده سلام چطوری خوبی انگار که یه دوستم منم گفتم اشتباه گرفتی گفت باشه اسمت چیه فلان 

نمیدونم چی میخواد دقیقا لینک اینا بفرسته باز نمیکنم ولی خب میترسم

نه فقط پیام داده سلام چطوری خوبی انگار که یه دوستم منم گفتم اشتباه گرفتی گفت باشه اسمت چیه فلان نمید ...

لینک می‌فرسته ، ولی بلد نیستی بلاک کن 

بلاک کردم فرداش یکی دیگه پیام داد دقیقا مثل این نمیشناختمش

آره زیاد ن 

عه 😂کد چیه

بزن اینترنت هر سیمکارت ایرانسل و رایتل و... همشون یک کدی دارن که تماس های خارج کشور رو لغو میکنه دیگه هیچ تماسی باهات گرفته نمیشه اگه نشد به پلیس فتا بگو مثل من احمق به اطلاعات  زنگ نزن

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰