2777
2789

بنظرم قدیم راحت تر بود چون با مدرک سیکل هم میرفتن سرکار الان باید تا بشینی تا لیسانس درس بخونی بعدش هم که همه جا سابقه کار میخواد😕 

والله کار پیدا کردن تو هر دوره و زمانه ای اصلا راحت نیست و نخواهد بود باور کن

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی با مدرک سیکل سرکار رفتن که ما ندیدیم؟مامان من متولد دهه ی چهله ولی با لیسانس استخدام شدهبا دیپلم ...

دوازده سال پیش مربی پسش دبستانیا با دیپلم خیاطی من دیدم معلم شدن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
مربی های پیش دبستانی استخدام دولت نیستن

استخدام شدن همون موقع😐

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
باشه لابد شما دیدین که میگین ،ما ندیدیم

بله دیدم هم دوره ای های مادرم زمان آقای احمدی نژاد

نه سی سال پیش با سیکل میشد رفت استخدام شد

دهه ۸چ با دیپلم میشد استخدام شد

الان کلی فوق لیسانس بیکارن

والله کار پیدا کردن تو هر دوره و زمانه ای اصلا راحت نیست و نخواهد بود باور کن

موافق نیستم تمامی هم کلاسی های بابام دوره دبیرستانش همه شون به یه جایی رسیدن و زندگیشون جمع و جور کردن...

با این شرایط اقتصادی و کاری طرف دکتری داره و بیکاره 

کی با مدرک سیکل سرکار رفتن که ما ندیدیم؟مامان من متولد دهه ی چهله ولی با لیسانس استخدام شدهبا دیپلم ...

خاله و عمه منم که تحصیلات دانشگاهی داشتن تو هر دهه ای رفتن سرکار

ولی خیلی ها همیشه با بند پ با مدرک سیکل و دیپلم سمتهای انچنانی گرفتن 

یا یه دکتری الکی هم زدن تنگ کارشون

دوست من رفته بود یه سازمانی و میگفت تنها لیسانس اینجا منم هممون هم با پارتی اومدیم ولی من لااقل با لیسانس اومدم بقیه به زور دیپلم و سیکل دارن

باشه لابد شما دیدین که میگین ،ما ندیدیم

بله همون موقع استخدام شدن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .