2777
2789

من لوازم ارایش ندارم زیاد بعد میخواستیم برین عروسی ی دختر عمه ام گفتم میشه سایه ت بدی من دستم یاشه شب بهت میدم دختر عمه ام  گفت باشه 

بعد دختر خاله هاس بابام اومده بودن بعد ب دختر عمه  ام گفتم میدی عمه ام گفت واسه چی میخوای گفتم لوازم ارایش ندارم گفتش کجا میخوای ببری گفتم خونه خالم 

گفت من نمیدم ببری اونجا نمیدم بهت ک ببری 

تقصیر خودم نباید میگفتم .

خیلی ناراحت شدم جلوی اون همه آدم به من گفتش

چقد من بیچاره ام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از پلت سایه شون خوشم میومد خیلی کوچیک بود ولی قشنگ‌بود

ازشون بپرس اسم برندشون چیه یکی بخر 

عزیزم کلا دنبال بهانه بودن ندن کلا به نظر من نه گرفتن و نه دادن لوازم آرایشی دست خورده درست نیست

رفتم تو دشویی گریه کردم

عمه ها شاید نشون بدن دوست دارن ولی اینطور نیست من به جز مامان بزرگ مامانم به عشق هیچکس دیگه باور ندارم نمی دونم قبلا خالم هام رو خیلی دوست داشتم و عمه و عمو  ولی فامیل به چه. درد می خوره ببین نمی دونم چرا ولی تفکرم تازکی ها اینطور شده هیچی مهم نیست دانشگاه زندگی 

عمه ها شاید نشون بدن دوست دارن ولی اینطور نیست من به جز مامان بزرگ مامانم به عشق هیچکس دیگه باور ندا ...

بنظرم واقعا زندگی ارزش نداره من همیشه از یه پنجره ی دیگه به زندگی نگاه می کردم به زندگی بنظرم تو هم اینطور باش ریلکس باش حرف هیچکس برات مهم نباشه هرطور که عشقت می کشه زندگی کن نه با حرف مردم