خانوم_حسینم1 مدیر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 عنوان سالگردمون نیومد پیشم💔 | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 33 پست چقد برنامه ریخته بودم خودشم اطلاع داشتبعد گفت میخوام با خانوادم برم مهمونی و نمیتونم بیام و از این حرفا...درحالی که ی روز قبلشم یادآوری کردم بهش:)💔 منم بهم برخورد حتی معذرت خواهیم نکرد ازم با کمال پررویی قهر کردهو حتی تبریکم نگفت بهمچیکار کنم؟؟؟ بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠 1404/01/11 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 سالگرد ازدواج؟؟؟ عقد بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠
خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 مگه باهم تو مهمونیا نمیرین؟ چنوقته عقدین؟ ن فقط خانوادش دعوت بودن بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠
ویکتوریا_گرل عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 7803 عقدیک سال تازه اولش هستی …نشون میده اولویتش نیستی باز خودت بهتر میدونی ولی اخه اولین سالگرد خیلی مهمه
خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 چیکار کنی؟ تجدید نظر تو انتخابتالویت بندی خیلی چیز مهمیه تو زندگی👌🏻 دقیقامن یکم کم محلش کردم اونم سرسنگین شد بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠
خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 من اصلا برام مهم نیس این شوهرم اهل این چیزا نیس منم مث خودش شدم نه تولد نه سالگرد ازدواج نه هیچ چیز ... سر هر مناسبتی قول میده و بعد میگع نمیتونم و بهونه های مختلف بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠
خوشحالترینم عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 10041 عقد چرا تو باهاشون مهمونی نرفتی ؟؟؟ یه کم حق داری دلخور بشی ولی اونقدری که این مناسبتها برا ما مهمه برا مردا مهم نیست عاشق مولانا💗
ooasaloo عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 310 ن فقط خانوادش دعوت بودن خب بنظرم زنو شوهر باهم مهمونی برن بهترهولی بنظرم قهرو اینا کار بیهوده ای هست باهاش حرف بزن شاید اون روز چیزی عصبانیش کرده و بهشم بگو این یادآوری برات حس خوبو قشنگیه بگو که برات مهمه
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2930 دقیقامن یکم کم محلش کردم اونم سرسنگین شد عذرخواهی و از دل در آوردن هم که بلد نیست ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 تازه اولش هستی …نشون میده اولویتش نیستی باز خودت بهتر میدونی ولی اخه اولین سالگرد خیلی مهمه انگار اصلا مهم نیستممن کم محل کردم اونم سرسنگین شد بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠
خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 عذرخواهی و از دل در آوردن هم که بلد نیست اصلا بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠
خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 چرا تو باهاشون مهمونی نرفتی ؟؟؟ یه کم حق داری دلخور بشی ولی اونقدری که این مناسبتها برا ما مهمه برا ... خانوادش فقط دعوت بودن:/کم محل کردم اونم سرسنگین شد چ کنم بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2930 اصلا خیلی بیشتر فکر کن عزیزم یه عمر زندگیه ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
خانوم_حسینم1 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1839 خب بنظرم زنو شوهر باهم مهمونی برن بهترهولی بنظرم قهرو اینا کار بیهوده ای هست باهاش حرف بزن شاید اون ... حتی ی تبریک هم نگفت بهم بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠