2777
2789
عنوان

به سوالاتون جواب میدم(موسیقی وساز)

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ویولن میزدم دیسک گردن گرفتم دیگه اصلا موسیقی دوس ندارم:(

به خاطر ویولن دیسک گردن گرفتید ؟ من دو دلم این سازو شروع کنم

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

چن سالتونه؟

خیلی سازقشنگیه من میبینم تو استودیو وقتی مینوازن ساعت ها ارزش داره بشینم و نگاه کنم حتما برین دنبال علاقه تون

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

چطور بدون کلاس گیتار یاد بگیرم

به نظرم نمیشه چون فضای کلاس و صحبت و تمرین با استاد مربوطه میتونه خیلی خوب کمک کنه در کنار کلاس حضوری کلاس مجازی هم باشه محشره

اگرمیخاین حضوری نرین مجازی شرکتکنین

چن سالتونه؟خیلی سازقشنگیه من میبینم تو استودیو وقتی مینوازن ساعت ها ارزش داره بشینم و نگاه کنم حتما ...

من بیست و پنج سالمه موسیقی کلاسیک رو دوست دارم و بین فلوت کلید دار و ویلون دو دلم 

میدونم با ویلون میشه قطعه های بیشتری زد و قیمت فلوت کلید دار هم خیلی خیلی بیشتر از ویلونه اما صدای فلوت کلید دار رو بیشتر دوست دارم و میگن زود تر هم میشه یادش گرفت 

فعلا دارم پولامو جمع میکنم همون فلوت رو شروع کنم امیدوارم پشیمون نشم

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

من بیست و پنج سالمه موسیقی کلاسیک رو دوست دارم و بین فلوت کلید دار و ویلون دو دلم میدونم با ویلون می ...

من خودم ب بیشتر سازها مسلطم ولی میخاستم این ساز کلیددار شروع کنم استادم نزاشت و گفت سخته ولی اگر علاقه داری حتما برو دنبالش امیدوارم پشیمون نشی سوالی داشتی درخدمتم

مطمئن نیستم من گیاهخواری ام کردم چند سالی و ضعیف شدم اما استادمم دیسک داشت دیسکم ضعیفه اما خب گذاشتم کنار ویولون رو 

خیلیا سالها ویولن میزنن اصلا هیچ مشکلی ندارن کم شانسی منم بود

سعی کن استاد خوبی پیدا کنی و ساز رو درست بگیری 

من خودم ب بیشتر سازها مسلطم ولی میخاستم این ساز کلیددار شروع کنم استادم نزاشت و گفت سخته ولی اگر علا ...

جدی ؟ نگفت استادتون چرا سخته ؟ مثلا نفس گیریش سخته ؟مسلط شدن بهش سخته ؟ من اولین باره میخوام شروع کنم موسیقی رو خیلی نگرانم هزینه کنم و نتونم ادامه بدم بخوره تو ذوقم 🥲

مطمئن نیستم من گیاهخواری ام کردم چند سالی و ضعیف شدم اما استادمم دیسک داشت دیسکم ضعیفه اما خب گذاشتم ...

ممنون عزیزم🙏🏻🤍

جدی ؟ نگفت استادتون چرا سخته ؟ مثلا نفس گیریش سخته ؟مسلط شدن بهش سخته ؟ من اولین باره میخوام شروع کن ...

خودش ۲۰ تا سازبلد بود گفت نه نرو خیلب سخته نمیتونی متم بهش اعتمادکردم و نپرسیدم دیگ چرا

خودشم بهم گفت تو این همه ساز بلدی اینو میخای چیکار قانع شدم 

ویلون خیلی قشنگه

اون اهنگی که میزنی لذت نابی داره اما اگر خیلی ب فلوت علاقه دازی برو پی اش

بنظرتون میشه تنبک رو بدون کلاس و با فیلم های آموزشی یاد گرفت ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

خودش ۲۰ تا سازبلد بود گفت نه نرو خیلب سخته نمیتونی متم بهش اعتمادکردم و نپرسیدم دیگ چرا خودشم بهم گف ...

ممنون از کمکت عزیزم🙏🏻🤍

اره میرم پی اش میدونم اگه چیز دیگه ای رو شروع کنم وسوسه اش ولم نمیکنه