2777
2789
عنوان

من به کل فراموشش کردم

68 بازدید | 7 پست

هیچ حسی دیگع ندارم با کارایی که کرده از چشام افتاد ولی دلمم براش میسوزه فقط برای این نه هاااا کلن دلم واسه همه میسوزه من ببینم عشقش چیشده کلن ... 

حالا اینم استوری گذاشته غمگین ...چرا تا صبح بیداری پر خال فکر کردن به اون....

بعد خاطراته منو با یکی میگفته خیلی راجبم حرف میزده و ی روز کلن راجبه من... وسوال پرسیده ... و اینکه ی نفر یچی بهش میگه یاده ی نفر میفته گریش میگیره 

نمیدونم من که کاملن فراموشش کردم و حسی ندارم ولی دلم میسوزه..بیاد دیگع قبولش نمیکنم

دخترا خواهشا یجوری کات کنید که کلا خبر اون ‌مارمولک به گوشتون نرسه

دلسوزیتم با معذرت خواهی فراوان خریته

زندگیتو کن چیگار داری اون چیکار میکنه یا نه گریه میکنه یا نه

من باشم بخاطر بلاهایی که سرم آورده باشه اونجام عروسی میشه نکبت رذل پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ادم بدی نبوده

من که فراموشش کردم ولی هیچ دلسوزی نسبت بهش ندارم ایشالله ی دختر خراب میوفته تو بالینش

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

با من خیلیییییی بد کرد البته منم در حقش کردم ...

ن من همیشه خوبی کردم فقط💔

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن