2777
2789
عنوان

قرص ال دی کسی اطلاعات داره

56 بازدید | 8 پست

خانوما من از روز ۶دری خوردم تقریبا خیلی کم شد ولی بند نیومد دو روز خوردم یعنی کلا دوتا قرص الان کامل بند اومده اگه ادامه ندم دوباره میشم؟فک میکنم پری خودش تموم شده اگه دیگه ادامه ندم امکان داره دوباره بشم؟

زندگیم فدای پسرام 

قرص ال دی سرخود خوردی یا دکتر تجویز کرد؟

رو جعبه اش نوشته حداقل ۷ روز باید بخوری 

من یبار یدونه خوردم ... دیگه نخوردم باز پریودم شدید شد

برو تو سایت نوبت دات آی ار اونجا دکتر زنان رایگان جواب میده

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از روز شش شروع میکردی خوردن تا ماه بعدهم نباید ول کنی مگرنه میشی

از روز ۶شروع کردم امروز روز نهم هست توی پریودی نخوردم پری های من ۳روز بود 

زندگیم فدای پسرام 
این دارو رو نخورید عوارض بدی داره اگه با بدنتون نسازه باعث لختگی خون حتی مرگ هم میشه

جدی دیشب آنقدر تهوع داشتم که میترسم نخورم دوباره پری بشم

زندگیم فدای پسرام 
جدی دیشب آنقدر تهوع داشتم که میترسم نخورم دوباره پری بشم

می تونید عوارض رو توی گوگل هم سرچ کنید خیلیا به خاطر این قرص دچار لختگی خون شدن الان خواهر خودم یک سال و نیمه که درگیره