2777
2789

من ترکیه دانشجو ام ۱۱ روز تو مغازه ی عموی دوستم کار کردم چون نزدیک عید فطر بود فروشنده رفته بود مراسم نامزدیش بود من رفتم  ۹۲۰۰ لیر بهم پول داده پول خودمو خیلی ولخرجی کرده بودم ته کشیده بود به تظرتون با یه مقداری از این پول سر کنم و یه ۱۰۰ دلاری بخرم یا به خودم سختی ندم همشو خرج کنم نظرتون چیه اینم بگم اینجا دلار به پول ما برای خرید نزدیک ۱۱ میلیون تموم میشه یعنی از ایران ۶۰۰ تومن گرون تر😑

پس انداز کن حتما پول پول میاره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام برم لیزررر 😭😭درسته لباس باز نمیپوشم ولی خب بازم دیگه لباس بخرم لباس تابستونیم کمه

پس انجام بده اونا از واجباته

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
پس انجام بده اونا از واجباته

اخه میگم مثلا اینجا برم بیزر بعد بیام ایران ۳ ماه یه دستگاه دیگه باشه بعد دوباره بردم جواب میده ؟ تابستون ایرانم 

پول لباسو همینطوریشم دارم از مولی که خانواده فرستادن دارم هنوز ۶ ۷ تومن برا لباس کافیه دیگه 

اخه میگم مثلا اینجا برم بیزر بعد بیام ایران ۳ ماه یه دستگاه دیگه باشه بعد دوباره بردم جواب میده ؟ تا ...

راجب لیزر اطلاعات ندارم دستگاه ها تعویض شن نتیجه میده یا نه.  لباسم تو شهر غریب زیاده روی نکن پول مهمه