2777
2789
عنوان

سبزه ی نارنج

53 بازدید | 5 پست

سلام خانماسبزه ی نارنج وبخوام بکارم توباغچه باید بذارم بزرگ بشه سال دیگه فصل زمستون بکارمش توباغچه یاالانم میشه ؟الان من سبزه ش رو دارم فقط دیگه گلدون خودش کوچیکه واسش ولی نمی‌دونم الان بیام بذارمش توی گلدون بزرگ تابزرگ بشه یانه میشه واردباغچه ش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم بذار تو باغچه

قبلاانجام دادید شما؟مامانم پارسال کاشت خشک شد ولی نمی‌دونم خودسبزه ش ضعیف بودیابه خاطرگرمی هوابوده ؟چون موجود زنده س دلم نمیاد خشک بشه میگم گناه داره 

وقتی نهال رو میخواهید از داخل گلدون دربیارید نباید خاک اطراف ریشه تکون بخوره و از ریشه جدا بشه. چون نهال خشک میشه.

اول چالۀ مورد نظر رو داخل باغچه بکنید و بعد نهال رو همراه با خاک همراهش داخل چاله قرار بدید. و در نهایت با آب فراوان، اطراف ریشه رو "هواگیری" کنید. دقت کنید که نهال پائین تر از سطح باغچه قرار نگیره. چون اگه حجم خاک بالای ریشه زیاد بشه، ریشه خفه میشه و نمیتونه تغذیه کنه.

هر موقع از سال میتونید این کار رو انجام بدید. ولی در فصل زمستان چون فعالیت گیاه کم هست و بقولی در خواب هست زمان مناسبتریه. ولی الانم میتونید با رعایت نکات بالا اقدام کنید.