2777
2789
عنوان

حواسا جمع ویروسی ک درحال پخشه

489 بازدید | 27 پست

باشه،کاملا شیوع پیدا کرده الان تو ساختمون از ۶ نفر ۵نفر مبتلا شدن،بدون اینکه علائم سرما خوردگی داشته باشه،یه دفعه زمین گیرت میکنه با تب و لرز های شدید،سرفه های پی در پی،حالت تهوع و استفراغ

خواهشا وقتی علائمشو داشتین حتما برید دکتر،ماسک یادتون نره،

اگر هم سالم هستین حتما از کپسول های تقویت کننده سیستم ایمنی بدن استفاده کنین تا اگر خدایی نکرده مبتلا شدین بهتر از پسش بر بیاین

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

وای من میرم کتابخونه ماسک بزنم 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی یک روز که حالت خوب نیست توی متروپایدختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیریبرای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضرمی شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد! یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تاآخرش را می خوری آنقدر که تاچندساعت بعد حالت تهوع داشته باشی! یک روز که حالت خوب نیست کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا "پیدا می کنی تازه می فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بسیه دختر تنها ولی خودساختهعطر تمشک،رنگبنفش.یه فنجون آرامشِ موج دریا⛓️💙🤍♬♪♪ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اما من اسهال شدم از صبح🥲😅

دل‌پیچه هم دارم ویروسه؟

آخه دیروز رفته بودم سالن زیبایی خانم آرایشگر گفت من مریضم حالم بده..میترسم منم گرفته باشم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من از دیشب گلوم درد میکنه ن زیاد ولی درد میکنه....نمیدونم چکار کنم دوتا قرص سرماخوردگی خوردم

ناشتا یا اخر شب آب نمک قرقر کن یا آبلیمو تازه با عسل و آب ولرم بخور،تا میتونی مایعات بخور،کپسول آموکسی سیلین هم عالیه

من و مامانم گرفتیم هردو ولی فکر کرده بودیم مسمومیته تو دید و بازدید همه گرفتن یدور الان هممون مصون شدیم 😂😐

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

💔👩‍🦯👩‍🦯

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من دوروز پیش حالم خوب بود نصفه شب پاشدم که گلو درد وتپش قلب دارم فرداش  سردردشدید واستخوان درد  ودل درد   وحالت خفگی وتب ولرز    خیلی بده الانم  تب ولرز وسرفه

ببخشید اما من اسهال شدم از صبح🥲😅دل‌پیچه هم دارم ویروسه؟آخه دیروز رفته بودم سالن زیبایی خانم آرایشگ ...

دکتر گفته بود اسهال آخرین علائمشه،ولی جز علائم هاست،انشالله که بخاطر غذا این شکلی شدی🥲دوغ بخور عزیز