2777
2789

به خدا من قصدم خیانت نبود چندشم میشه وقتی میگم خیانت 

بحث مال جمعه شبه

همسرم خیلی شکاکه خیلی غیرتیه حتی نمی‌ذاره پامو از در تنهایی بزارم بیرون 

دیروز ی خریت کردم دیدم یکی از تلگرام پیام فرستاده که عضو کانال شو به خدا اولین بارم بود گفتم باشه بعد گفت میتونی ادمین گروه بشی گفتم نه گوشی زیاد نگا نمیکنم

گفت کار خوبی می‌کنی بعد گفت من رپرم ببین صدام خوبه منم گفتم خوبه با ی قلب گفت اهل کجایی

گفتم ..‌ گفت خوشبختم اسکرین ندارم سعی کردم پیام هارو بگم

همون لحظه دیدم شوهرم بالا سرمه وای کتک زد فحش داد می‌دونم خریت کردم دیگ از شب باهام حرف نمیزنه میگ خرابی این اولشه هنوز من نمی‌دیدم چیا می‌کردی

به قران من اونجوری که فک می‌کنه نیستم بیرون خیلی سرپایین اولین بار بود ب خدا انگار وسوسه شدم میگه برو خونه پدرت و..

بعد از اون روز..

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

همون لحظه که پیامارو خوند با هر پیام ی کتک اساسی میزد 

دیگ صبحش رفت سرکار تا شب نیومد شب اومد یکم داد و بیداد کرد گفت بهم دست نزن و اسممو نیار تو برام تموم شدی دیگه باهام حرف نزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان این خیانته ؟

منم خیلی جاها پیش اومده کسی بخواد 

مخم رو بزنه من محل ندادم تمام 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خیانت هیچ دلیلی نداره دیگه اسمش روشه خیانت 

امیدوارم مشکل حل شه🙏🏻

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

باز دیروز هم رفت سرکار شب اومد اصلا بهم محل نداد میگف تو برام تموم شدی جایی پیشم نداری و چرا فلان پیامو فرستادی ب اون و مرور پیاما..

شب هم نذاشت باهاش بخوابم جدا خوابیدم غذاشو هم نمیخوره میگه چیزایی ک تو دست زدی و عمرا بخورم