2777
2789
عنوان

اگه میخوای ادم قوی بشی باید بیای تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 49 پست
آره والا خدا کمکم باشه تا الانم بوده والا آره بابا زوده گفتم یعنی اگه میخوای پوست کلفت شی بیا خونه ا ...

😂😂😂

ولی احساس می کنم هم خودت هم مادر شوهرت ادمای بامزه ای هستید😍

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣 نمیدونم شاید بامزه هم باشه حسادتش رو مخه

😂🫠

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

خیلی خوبه که اینقدر قوی و پرانرژی هستی 🌱امیدوارم همیشه قوی بمونینمیدونم دیروز یه جوری شدم ، کارم اص ...

الهی از بس دل مهربونی داری ولی یه نکته مثبت داری اونم اینه ک مشخصه تو خوب خانواده ای بزرگ شدی وگرنه منی ببینی میگی عین جنگجوهام😅😂برعکس خانواده داشتم اما تو فک کن نداشتم یه مشت دشمن دگرم بودن وقتی از خودی اینقدر خوردم از غریب توقعی ندارم🌹❤️😍شاد باشی همیشه

الهی از بس دل مهربونی داری ولی یه نکته مثبت داری اونم اینه ک مشخصه تو خوب خانواده ای بزرگ شدی وگرنه ...

اتفاقا معلومه خیلی ادم عاقل و قوی هستی 🌷

ممنون از لطفت منم گاهی عصبی میشم ، بالاخره عصبی شدن تو سرشت همه انسانها هس و طبیعیه .

مرسی گلم ایشالله تو هم همیشه شاد و پایدار و سالم باشی💛🌱