2777
2789

مشکوک به اعتیاد به قرصه 

و خیلی دروغ میگه  و بدقوله و بی برنامه س

ولی خیلی مهربونه خیلی بهت محبت میکنه خیلی بهت احترام میذاره هرچی داره زده به نامت بدون مشورت و اجازه تو کاری انجام نمیده

توی خونه بیشتر از خودتون کار میکنه 

تو بچه داری بیشتر از خودتون شب بیداری کشیده و بچه داری میکنه

۸ سال عاشقت بوده و به سختی خونوادتو راضی کرده باهاش ازدواج کنی 

و بخاطر تو از شهر خودش اومده شهر تو واسه زندگی

اصلا محدودت نمیکنه 

توی ادامه تحصیلو کار همیشه پشتت بوده 

خیلی چشم پاک و نجیبه و به هیچ عنوان اهل خیانت نیس    

ارزش داره؟؟

ممکنه بعدا اعتیادش بدتر بشه

البته الان مطمن نیستم از اعتیادش،ولی بهش مشکوکم

۵ ساله ازدواج کردیم و یه بچه ۹ ماهه هم داریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترک قرص ی برنامه ی یک ماهس 

اونقدرم ترسناک نیست

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه پس طلاق بگیر 😐🤦🏻‍♀️مرد بد ندیدی

خدایی نکرده بعد جدا شدن میبینه

گاهی خوشی میزنه زیر دل ادم

فک میکنه بیرون بهتر ریخته

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️