2777
2789
عنوان

چیکار کنم که فراموشش کنم

334 بازدید | 38 پست

من وقتی بچه بودم خیلی کتک خوردم همه جور سر چیزای الکی یه وقتا حتی دستام میبستن مینداختن بیرون الان گذشته ولی نمیشه فراموش کنم  خیلی روی من تاثیر گداشته هر وقت خونه میبینم یاد کتکاشون میفتم حالم بده الان باز نمیتونم بحوابم 

۱۱اردیبهشت

دچار تروما شدی و زمان بر؛(

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دچار تروما شدی و زمان بر؛(

خیلی زیاد چون وحشناک کتک خوردم همیشه میترسم روزی ازدواح کنم همسرم کتک بزنه منو اونوقت به کی پناه ببرم خود خانوادم منو زرن حتی یبار معلمم کتکم زد چون روی کتاب برام جواب نوشته بودم من پاک کردم که خودم بنویسم جلوی همه زدم ولی به خانوادم نگفتم چون خودشون همین کاروم کردند

۱۱اردیبهشت

قشنگم حتما به روانشناس مراجع کن خب ؟؟! نزار تلمبار بشن نزار کینه بشن نزار غمباد بشن نزار مثل خوره جو ...

رفتم گفت خیلی اسیب دیدی حتی باعث شده خیلی زود عصبی بشی وافعا هم اعصابم همیشه بهم ریختس  هیج جوره خوب نمیشم تمام خونا برام اون چیزا دوباره مرور میکنه دارو میخورم الان ولی خوب نمیشم

۱۱اردیبهشت

رفتم گفت خیلی اسیب دیدی حتی باعث شده خیلی زود عصبی بشی وافعا هم اعصابم همیشه بهم ریختس هیج جوره خوب ...

عزیزمم متاسفم . 

واسه ی آرامشت دعا میکنم از خدا میخوام به قلبت آرامش بده. 

این حال بهم ریخته و متشنج ازت دور بشه الهی .

رفتم گفت خیلی اسیب دیدی حتی باعث شده خیلی زود عصبی بشی وافعا هم اعصابم همیشه بهم ریختس هیج جوره خوب ...

گلم من هم‌ مثه ‌شما‌از‌معلم و‌خانواده‌کتک‌خوردم

سخت‌بود تغییر ولی تونستم  یه بخشی و حل کنم  شماهم  نا امید نشووو به قرآن پناه ببر

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم همینطور اصلا به این چیزا فکر نمیکنم الان کسی نمیتونه همچین کارهایی با من بکنه قبلا از کم عقلی من بوده اما الان نه همه گذشته ی بدی دارن منظورم کتک و اینا

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن "