2777
2789

نخونی کنکور رو‌گند میزنی میخوای بمونی پشت باز گند زنی و‌هیچی دیگه باید قید آرزوهاتو زنی بعد سال اول نخونی دیگه سال های بعد خوب فرصت نداری 

حداقل نهایی دوازدهتو خوب بده خواستی بمونی پشت یازده رو ترمیم بزنم و کنکور بدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخونی کنکور رو‌گند میزنی میخوای بمونی پشت باز گند زنی و‌هیچی دیگه باید قید آرزوهاتو زنی بعد سال اول ...

نمیدونم چ مرگمه تا شروع میکنم خوندن خوابم میگیره یا یه خورده میخونم بقیش میخوام بخونم دیگ نمیفهمم دارم چی میخونم

به نظر من بلهدوازدهمو کامل و خوب بخونینهم برا نهاییش اماده بشینهم تو کنکور دوازدهم رو خوب بزنین

شما خودتون کنکوری این 

از چه منبعی استفاده کنم واسه نهایی 

کتاب ام هیچی نخریدم 

راسش انقد گرونه نمیشه بخریش🥲

شما خودتون کنکوری این از چه منبعی استفاده کنم واسه نهایی کتاب ام هیچی نخریدم راسش انقد گرونه نمیشه ب ...

نه عزیزم من دانشجوی پزشکیم

راستش من تو طول سال دوازدهم تست زده بودم و برا نهاییا فقط کتابو کامل خوندم

ولی نکات اون تستایی ک زده بودم خیلیی کمکم کرد تو نهایی

الان جدیدا کتاب فرمول بیست میخونن انگار اون خوبه

میتونین از پی دی افشون هم استفاده کنین

ولی در مرحله ی اول کتاب درسی رو کاملللللل بخونین بعد نمونه سوالای سال های قبل رو همشو کامل حل کنین

بعد برین سراغ کتابکار