2777
2789
عنوان

اگه بچه دار نمیشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 45 پست
اره منم نظر شمارو دیدم حس درک شدن پیدا کردمواقعا نمیفهمم منم عشق به مادر شدن و فلانو

عزیزم من عشق مادرشدن ندارم اصلا انقدر ترس از آینده دارم ک دوست ندارم بچه دارشم ولی متأسفانه حرف اطرافیان، فشارهای خانواده همسر، مقایسه هاشون ناراحتم میکنه.

لطفا لایک نکنید  

اره منم نظر شمارو دیدم حس درک شدن پیدا کردمواقعا نمیفهمم منم عشق به مادر شدن و فلانو

دقیقااا 

من از بچگی همین بودم حتی وقتایی که بازی میکردیم با بچه ها من هیچوقت بچه نداشتم حتی تو بازی چه برسه به واقعیت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته الان خواهرشوهرم زایمان کرده و جاریم بارداره اونوقت من چندساله زودتر از اونجا ازدواج کردم ه ...

آره عزیزم درکت میکنم🫂

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

عزیزم من عشق مادرشدن ندارم اصلا انقدر ترس از آینده دارم ک دوست ندارم بچه دارشم ولی متأسفانه حرف اطرا ...

خب تو میتونی بخاطر این چیزا حاضر شی بچه بیاری، من هیچجوره حاضر نیستم، بارداری و بچه دار شدن واسه من مثل مرگه اصلا نمیتونم هیچجوره نمیخوام اصلاااا دلم نمیخواد حتی با وجود هر چیزی

در اصل نیتشون خیره ‌و دعا میکنن ولی درک نمیکننکه چه لحظات سختی رو ناخواسته از یک غم ناخواستهدارن مرو ...

کاش اگر دعا میکنیم بلند نگیم. اینکه توی جمع جلو هرکس و ناکس هربار ب روی آدم بیارن ک بچه نداره اصلا قشنگ نیست.من ب جایی رسیدم ک از اینکه کسی برام دعا کنه متنفرم.حتی توی جمع دعام کنن اصلا خودمو میزنم ب نشنیدن و محل نمیذارم

لطفا لایک نکنید  

خب تو میتونی بخاطر این چیزا حاضر شی بچه بیاری، من هیچجوره حاضر نیستم، بارداری و بچه دار شدن واسه من ...

خب شوهرم عاشق بچست، تو هرمهمونی و جمعی میره با بچه ها مشغول میشه.اونو چی کنم

لطفا لایک نکنید  

کاش اگر دعا میکنیم بلند نگیم. اینکه توی جمع جلو هرکس و ناکس هربار ب روی آدم بیارن ک بچه نداره اصلا ق ...

درسته کاملا انگار نمک می پاشن روی زخم کهنه

دعای پنهونی خیلی گیراتره دل کسی هم نمی رنجه

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

خب شوهرم عاشق بچست، تو هرمهمونی و جمعی میره با بچه ها مشغول میشه.اونو چی کنم

دیگه باید قبل ازدواج فکر میکردی گلم

منم دارم الان زیر فشار تنهایی له میشم ولی تن به ازدواج با کسی که بچه بخواد نمیدم، خیلی راحت میتونم ازدواج کنم و برم پی شوهر و بچه، ولی واقعا طوری دلم نمیخواد که هزار تا سختی و رنجو دارم تحمل میکنم اما تن به بارداری نمیدم چون در اون صورت دیگه خودم نیستم، واقعا من توی شخصیتم نیست

دیگه باید قبل ازدواج فکر میکردی گلممنم دارم الان زیر فشار تنهایی له میشم ولی تن به ازدواج با کسی که ...

خب توی مجردی فکرمیکردم دیگه یدونه رو میخوام ولی هرچی سن بالاتر رفت و شرایط سختتر شد دیدم دیگه اصلا نمیخوام. الان ۴۰سالمه بچه ب دردم نمیخوره ولی گاهی ک مث امشب خبر بارداری نزدیکان رو میشنوم بهم میریزم میگم چقدر خدا دوستم نداره 

لطفا لایک نکنید  

یه مدت اصلا حساس نشواگه تهرانی یه سر پیش دکتر کاترین پزشکی برو محشره

عزیزم من یبار آی وی اف کردم نشد خیلی استرس کشیدم بعدم منفی شد افسرده شده بودم ی مدت.روحم کشش دوباره رفتن این مسیر نداره ضمن اینکه هزینشم بالاست .

لطفا لایک نکنید  

عزیزم من یبار آی وی اف کردم نشد خیلی استرس کشیدم بعدم منفی شد افسرده شده بودم ی مدت.روحم کشش دوباره ...

چند نفر رو از فامیلامون که مشکل داشتن با یه ویزیت باردار شدن بدون آی وی اف و این چیزها

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۴ تا دسته گل

خب توی مجردی فکرمیکردم دیگه یدونه رو میخوام ولی هرچی سن بالاتر رفت و شرایط سختتر شد دیدم دیگه اصلا ن ...

چی بگم عزیزم...

امیدوارم مشکلتون حل شه

منم خیلی با همه چیز زندگیم مشکل پیدا کردم، نمیدونم فقط منم که کل زندگیم ایراد داره یا چی.