2777
2789
عنوان

به نظرتون این کت مناسبه

153 بازدید | 13 پست

من مراسم عقد برادرم نزدیک هست من اینترنتی یک کتی خریداری کردم که فکر می‌کردم رنگ این کت شیریه ولی متوجه شدم رنگ کت سفیده دیگه امکان تعویض نداشتم اما خب کت کلی دیتل مشکی داره؛ به نظرتون بعدا مشکلی ایجاد میشه برای رنگش؟ (از جهت بقیه میگم که بگن سفید پوشیده)اینم بگم که محضر کلا نیم ساعته مراسم اصلی تو تالاره که لباسم مجلسی و رنگیه. فرصت خرید حضوری یا مجدد ندارم واقعا اعصابم خورد شد نمیدونم حالا چکار کنم بپوشم برم یا یکی از سارافن هامو بپوشم🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه شیری هم با سفید توفیری نداشت

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

سر تا پا که سفید نیستی بپوش سخت نگیر

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه دامن پیلیسه خوشگل هم بپوش نیازی نیست حتما مشکی باشه یه رنگ دیگه انتخاب کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بستگی به لباس عروستون داره.اگر مال اون هم کت سفیده خب نپوششاید پیراهن صورتی یا خیلی چیزای دیگه باشه ...

تور سفید می‌پوشه؛ من راستش نمیخواستم لباسم  رنگی باشه خیلی راحت نیستم چون محضر مختلطه میخواستم رنگ مشکی یا خنثی بپوشم