2777
2789
۹ سال و ۶ ماه و ۶ روزه که بابا ندارم🖤🖤🖤 و همچنان داغش برام تازس. میگن خاک سرد ولی به والله که درو ...

دروغه😭

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲سالم بود پدرم فوت کرد چیزی ازش یادم نیس...همیشه حسرته باباگفتن تو دلم‌موند...حسرته اینکه با دله امن ...

منم بعضی وقتا، وقتی میبینم که یه پدر به دخترش محبت میکنع، ناخودآگاه خیره میشم بهشون

تویک ماه سینش ورم کرد بردیم ماموونمونه برداری دیدیمسرطان سینه متاستاز به کل بدن به شیمی نرسید اصلا ...

عزیزم خدا رحمتش کنه تو ی کلمه بهت میگم این درد صبر زیادی میخواد و هیچ وقتم عادی نمیشه حداقل برای من حاضرم بمیرم فقط ی بار دیگ ببینمش باید خودتو سرگرم کنی وگرنه این غم از پا درت میاره امیدوارم دعای خیر پدرتون پشت سرت باشه استارتر عزیز❤️🫂

مریض بودن؟؟پدر من۶۰سالش بود،میبینم همه عید دور پدر مادرشون عکس گرفتن گریم میگیره،مامانم تنها شد

پدرم ایست قلبی کرد 

مادرمم قلبش مشکل داشت حالش بد شد بردیمش بیمارستان برای چند لحظه مُرد دکترا قلبشو احیا کردن 

اوردیمش خونه ۷۲ساعت بعد دوباره بردیم بیمارستان دیگه تموم کرد 

اصلا نمیخام‌فکر کنم ب اون صحنه ها حالم بشدت بد میشه 

الآنم خیلی تنهام خیلی 

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

عزیزم خدا رحمتش کنه تو ی کلمه بهت میگم این درد صبر زیادی میخواد و هیچ وقتم عادی نمیشه حداقل برای من ...

ممنون عزیزم میدونم دارم روانی میشم برام دعاکنگلم

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

ضربه ی روحی خوردم و هنوزم اثرش توی زندگیم هس البته دارم درمان میکنم

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره عزیزم🙏🫂

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

همش ۵۲ سالش بود بابام.قربون اون قلب مریضش برم😭

بابای من قلبش

اینقدر مهربون و باشخصیت بامرام بود ک مراسمش بالای هزار نفر اومده بودن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!