2777
2789

طی چند روز اخیر دوتا از همکارام منو آنفالو کردن با فاصله دو سه روز (بدون اینکه منو ریموو کنن از پیجشون) من به محض اینکه فهمیدم آنفالوشون کردم ولی خیلی ناراحت شدم

نگران شدم نکنه حرفی برام دوختن و پشت سرم داره دست به دست میشه 

خیلی حس منزجر کننده ای دارم

با این دوتا همکار من تابحال چت هم نکرده بودم هیچ ری اکشنی بهم نداشتیم نمیدونم ماجرا چیه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا فضای مجازی رو بخاطر این داستان‌اش گذاشتم کنار چه اینستا چه واتساپ چه تلگرام اعصابشو ندارم

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

همون دیگ صمیمی نیستید انفالو کردن

بقیه همکارارو دارن

دوستای من هم که با اونا هم صمیمی نیستن دارن هنوز

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

دوتا دختر دایی های شوهرم.خودشون بمن درخواست دادنبعد یدور تو پیج من زدنخودشون بعد ۶ماه رفته بودنهم من ...

این دونفرم خودشون به من درخواست داده بودن

کلا هرکس توی پیجمه خودشون اول درخواست دادن

اره شده

مثلا من چن روز پیش یکی از دوستای دوران راهنماییم رو انفالو کردم

چون انگار با خودش درگیر بود، هر روز استوری تیکه دار خز ب اطرافیانش میذاشت

پر از حس بد و منفی بود

انفالو کردم

در حالی ک تا حالا یبارم دایرکت هم حرف نزدیم

این دونفرم خودشون به من درخواست داده بودنکلا هرکس توی پیجمه خودشون اول درخواست دادن

ول کن بابا

منم مطمئنم دوتا خواهرها خونشون نشستن باهم تبانی کردن منو انفالو کردن

ولی مهم نباشه برات

منم ناراحت شدم ها

ولی حتی سوال نکردم.

نشون دادم بود و نبودشون مهم نیست برام

اره شدهمثلا من چن روز پیش یکی از دوستای دوران راهنماییم رو انفالو کردمچون انگار با خودش درگیر بود، ه ...

خب الحمدالله من جز عکسای خودم و کپشن شکر گذاری چیزی نمیذارم