2777
2789
عنوان

دخترم 7سالشه خیلی بد صحبت میکنه

204 بازدید | 13 پست

مثل طلبکارا.با تندی و تشر.

تازه به من مامانش فحشم میده.ینی کشته منو.منم بخاطر حرف زدنش بهش گیر میدم یا میزنمش.

حتی گاهی مامانت نیستم و قهرم باهات میگه به جهنم.

چکارش کنم؟چطور باهاش رفتار کنم؟

میشه برا بچم دعا کنی....

رفتارتون باهاش اشتباه بوده از اول این رفتارتونم اشتباهه والا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسرمنم همین شده ازبس دادزدم سرش شما نزن اگه فحش داد اگه داد زد نازش کن دیگه برنمیگرده این روزا

ینی اون بد صحبت می‌کنه و فحش میده من نازش کنم؟

میشه برا بچم دعا کنی....

اسی منم یه دختر دو سالو نیمه دارم آخ نگم از زبون درازش در حد چهارساله حرف میزنه اونم همش زبون درازی

همه رو هم میزنه

اینهمه باهاش ناز نازی برخورد کردم نتیجش شده یه وحشی نمیدونم چرا برعکس‌شد

بله پروفایل خودمم  🌱 
شاید تو خونه از خودتون یاد گرفته

نه.منو همسرم باهم خوبیم.محبت میکنیم.چرا این چیزارو یاد نگرفته.

ولی از یکی از بچه های فامیل یاد گرفته 

میشه برا بچم دعا کنی....

وای عزیزم، درک می‌کنم که چقدر این رفتارها ناراحت‌کننده و آزاردهنده‌ست. متاسفانه تنبیه بدنی و دعوا معمولا نتیجه عکس میده و ممکنه باعث بدتر شدن اوضاع بشه.

به جای تنبیه، سعی کن این روش‌ها رو امتحان کنی:

1.  الگوی رفتاری مناسب:بچه‌ها رفتارشون رو از ما یاد می‌گیرن. سعی کن خودت با لحن مهربون و محترمانه باهاش صحبت کنی.

2.  شناسایی علت رفتار:ببین اصلا چرا اینطوری حرف میزنه؟ ممکنه تو مدرسه یا تلویزیون دیده باشه؟ یا شاید یه مشکلی داره که نمیتونه درست بیانش کنه؟

3.  آموزش مهارت‌های ارتباطی:باهاش تمرین کن چطوری حرف‌هاشو مودبانه بزنه. مثلا بگو: "به جای اینکه بگی 'برو گمشو'، بگو 'من الان عصبانی‌ام و نمی‌خوام باهات حرف بزنم.'"

4.  تعیین حد و مرز: بهش بگو که فحش دادن و بد حرف زدن اصلا قابل قبول نیست. اگه این کارو کرد، مثلا برای یه مدت از یه امتیازی محرومش کن (مثل تماشای تلویزیون).

5.  تشویق رفتارهای مثبت: هر وقت خوب و مهربون حرف زد، حتما ازش تعریف کن و تشویقش کن.

6.  گوش دادن فعال: وقتی داره باهات حرف میزنه، با دقت به حرفاش گوش بده و نشون بده که براش ارزش قائلی.

7.  مشاوره:اگه با این روش‌ها نتیجه نگرفتی، حتما از یه مشاور کودک کمک بگیر. یه متخصص می‌تونه بهتون کمک کنه علت اصلی مشکل رو پیدا کنید و راه حل مناسبی پیدا کنید.

مهم‌ترین چیز اینه که صبور باشی و بهش نشون بدی که دوستش داری و میخوای کمکش کنی. یادت باشه که تغییر رفتار زمان می‌بره. ❤️

اثرات مدیریت نادرست تو انتخاب سریال و فیلم برا بچتون هستش،

و اینکه نباید اجازه دسترسی به فضای مجازی رو انقدر زود بهش میدادین،

بنظرم با مشاور درموردش صحبت کنید

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

اثرات مدیریت نادرست تو انتخاب سریال و فیلم برا بچتون هستش،و اینکه نباید اجازه دسترسی به فضای مجازی ر ...

نه.مطمینم از بچه فامیل یاد گرفته.متاسفانه راه قطع ارتباط هم نیست ولی خودم کم کردم

میشه برا بچم دعا کنی....
بخدا ما خوبیم.ولی از بچه های فامیل یاد گرفته مطمئنم

خب پس مشکل همینجاست..

ببین حتماً قبل هر کاری به تراپیست مراجعه کن اگه حضوری نتونستی تلفنی زنگ بزن

مشکل سختی نیست و زود میشه برطرفش کرد

🩷💍🩺