2777
2789

یه پسر 2 و نیم ساله دارم وقتی غذای کمکی رو شروع کردم خیلی خوب غذا میخورد ... اما با گذشت زمان چیزایی که دوست داشت رو دیگه نخورد منم غذاش رو عوض کردم و چیزای متنوع دادم بهش ولی از اون موقع با زور سوپ میکس شده رو میخورد مثلا خیلی وقتا اسباب بازی هاش رو قایم میکردم که بعدیه مدت که نشونش میدادم براش تازگی داشت و دهنش رو برا غذا باز میکرد...

الان یه ماهی شده لب به هیچی نمیزنه حتی شیر پاستوریزه هم که دوست داشت میخورد الان اونم نمیخوره وقتی شیر میخواد باید براش شیر موز بریزم...

خیلی خیلی نگرانشم اطرافیانم وقتی وضع منو پسرمو میبینن که چه جوری میخوام به زور دهنش رو باز کنه میگن ول کن گشنه بمونه خودش میخوره ... اما نمیتونم منم مادرم میبینم بچم از گرسنگی هی نق میزنه الکی بهونه میگیره واسه گریه کلافه میشم😭😭

ی چن روزی بهش راسیب بده..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم شربت راسیبه؟؟

اره عزیزم..بچه گشنه میکنه و یکم خواب داره...بهش بده قبل هر وعده غذا...ولی اینو بگم ک یکم رو رفتارش تاثیر میزاره..اما دکترا تجویز میکنن‌.میگن بچه از گشنگی نمیره بهتره از یکم بد خلقیه..

من پسرم بردم دکتر تغذیه این شربت داد...پسرم دم ب ساعت گشنه بود و میگفت غذا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

منو پسرم ماجراها داشتیم سرغذاخوردنش الان بزرگ شده لپ گلی شده انگار ن انگار اون بچه ای که لب به غذا نمید این بوده

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
منو پسرم ماجراها داشتیم سرغذاخوردنش الان بزرگ شده لپ گلی شده انگار ن انگار اون بچه ای که لب به غذا ن ...

نگووو نگووو هر روزم شده سرش داد میزنم که بخوره بعد عذاب وجدان میگیرم میشینم زار زار گریه میکنم

اره عزیزم..بچه گشنه میکنه و یکم خواب داره...بهش بده قبل هر وعده غذا...ولی اینو بگم ک یکم رو رفتارش ت ...

والا رفتار پسرم زیاد هم خوب نیست حالا نمیدونم بخاطر گرسنگیشه یا شخصیتش کلا عصبیه ینی اگه دهنشو باز نکرد دیگه نمیکنه هر چقدر سرش داد بزنم یا با مهربونی و لطافت برخورد کنم فرقی نداره

نگووو نگووو هر روزم شده سرش داد میزنم که بخوره بعد عذاب وجدان میگیرم میشینم زار زار گریه میکنم

همین کارارو میکنی که نمیخوره غذاشو بذار واسش و خودت برو دنبال کارات هرچقدر نیاز باشه میخوره اصلاهم غر نزن چقد کم یا دخالت نکن که بقیشو بهش بدی دوباره دوسه ساعت بعد واسش آماده کن و با روال قبلی که گفتم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
همین کارارو میکنی که نمیخوره غذاشو بذار واسش و خودت برو دنبال کارات هرچقدر نیاز باشه میخوره اصلاهم غ ...

آخه اونم امتحان کرده اصلا سمت جایی که مربوط به غذاس نمیره یه جورایی میتونم بگم از غذا خوردن متنفره والا هم من هم باباش آدمای پرخوری هستیم ولی وقتی پسرم اینطوری میکنه واقعا منو عذاب میده

آخه اونم امتحان کرده اصلا سمت جایی که مربوط به غذاس نمیره یه جورایی میتونم بگم از غذا خوردن متنفره و ...

با پرخاشگری بچه رو بدغذاکردی فقط چاره اش اینه وقتی میخواد غذابخوره نباشی 

نمیدونم امتحان میکنم بابت نظرت خیلی ممنون واقعا یکم انگار سبک تر شدم

خواهش میکنم.

بهش سخت نگیر اون فقط ی بچس قرار نیس واسه دل شما ی دیس غذا بخوره بذار به اندازه ی نیازش بخوره ن اونقدر که شما انتظار داری 

هله هوله رو که کلا تعطیل کن

عصبی ام نشو که کارو خراب میکنه

بزرگ بشه انقد میخوره که مجبوری یکسره فقط بپزی

خواهش میکنم.بهش سخت نگیر اون فقط ی بچس قرار نیس واسه دل شما ی دیس غذا بخوره بذار به اندازه ی نیازش ب ...

بابت حس همدردی که داشتی ممنونم بعضی وقتا واقعا خیلی خسته میشم میگم ینی من تا ده پونزده سال همینطوری قراره بمونم هر روز حرص بخورم