2777
2789
عنوان

چطوری امضاتون رنگی می کنید

98 بازدید | 15 پست

؟؟؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

امضای یکی از همین کاربرا رو ک رنگیه کپی کن تو امضات و هر چی میخوای بنویس و بقیه شو پاک کن

خیلی ممنون

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون

سلام

رنگ برای امضا _ اگر طولانی هست با فونت کوچک:

⬇️
https://www.ninisite.com/discussion/topic/15198907
🟠🟠

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامرنگ برای امضا _ اگر طولانی هست با فونت کوچک:⬇️https://www.ninisite.com/discussion/topic/15198907 ...

خیلی ممنون 

یه متن رنگی رو کپی کن بعد تو امضات الصاق بزن

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

خیلی ممنون

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

نی نی سایت

یه متن رنگی رو کپی کن بعد تو امضات الصاق بزن

ممنون 

سلام‌عزیزم

تو‌اون تاپیک گفتی توانایی درمانگری خودت رو داری

با قانون جذب و مدیتیشنه؟ لطفا توضیح بده چیکار میکنی؟و چجور ب این توانایی رسیدی؟ خیلی توانایی جالب و مفیدیه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
سلام‌عزیزمتو‌اون تاپیک گفتی توانایی درمانگری خودت رو داریبا قانون جذب و مدیتیشنه؟ لطفا توضیح بده چیک ...

سلام بله با مدیتیشن کردن هم میشه 

شعله بنفش تصور میکنم و بعد رو قسمت هایی که از بدنم درد میکنه میزازم و بعد از اینکه اون قسمت دردش کم شد یا خوب شد شعله بنفش از تو ذهنم خاموش میکنم 

و ازش تشکر میکنم 

تو گوگل بزنی برات میاره 

سلام عزیزم یه سوال داشتم ازتون

تو اون تاپیک گفته بودید توانایی درمانگری خودتون رو دارید 

میشه بپرسم یعنی چی؟ یعنی میتونید بیماری هاتون رو درمان کنید؟ چطوری این توانایی رو به دست اوردین..

.

سلام بله با مدیتیشن کردن هم میشه شعله بنفش تصور میکنم و بعد رو قسمت هایی که از بدنم درد میکنه میزازم ...

فقط برای درد جوابه؟ مثلا اگه کسی بیناییش مشکل داشته باشه 

میتونه با این روش ها بهتر کنه خودشو 

.

سلام بله با مدیتیشن کردن هم میشه شعله بنفش تصور میکنم و بعد رو قسمت هایی که از بدنم درد میکنه میزازم ...

میشه لطفا بگین چه دردا و‌مشکلاتی رو با این شعله بنفش حل کردین؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
میشه لطفا بگین چه دردا و‌مشکلاتی رو با این شعله بنفش حل کردین؟

بدن درد 

مشکلات روحی