2777
2789

یک نفر وقتی بچه بوده،(حدودا نه ساله) یک کتابی از دوستش دستش مونده، یادش نمیاد این کتاب هدیه از سمت دوستش بوده یا همینجوری دستش مونده.. الان تکلیفش چی میشه؟! باید چیکار کنه؟!

شماره و آدرسی هم از طرف نداره.. کلا هیچ راه ارتباطیی باهاش نداره..

زنگ بزن دفتر مرجع بپرس 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من اون فقیر بدبخت کتاب رو میخواد بزنه تو سرش!!!!به قیمت کتاب صدقه بده به یه بدبخت فلک زده

آره کتابشم یک جز قرآنه و چاپشم خیلی قدیمیه 🥲 میخواستم بدونم از نظر حکم شرعی راه درستش چیه اینو گفتن بهم..

بنظر خودمم به یک کتابخونه بدم یا اینکه صدقه بدم خیلی بهتره..

آره کتابشم یک جز قرآنه و چاپشم خیلی قدیمیه 🥲 میخواستم بدونم از نظر حکم شرعی راه درستش چیه اینو گفتن ...

اره بابا

الان بری به فقیر کتاب بدی

تا جون داره میزنه ادم جر میده

فقیر پول میخواد 

کتاب به چه دردش میخوره