2777
2789
عنوان

چجوری به نامزدم بگم اینو

119 بازدید | 8 پست

خانوما چجوری به نامزدتون میفهمونید مثل قدیم ذوق نمیکنه و قربون صدقتون نمیره؟ بعد از یکی دوبار قهر و بحثی که داشتیم دیگه اونجور قربون صدقه ام نمیره قبلا یه عالمه قربون صدقه ام میرفت عشق میکردم...  الان از وقتی که آشتی کردیم یجوری شده زیاد ذوق نمیکنه انگار تروخدا نیاید بنویسید وای خداروشکر ما از این دغدغه ها نداریم فلان...  یا بگید مگه چند سالته بچه بازیا چیه فلان...  اینا توی هر رابطه ای ممکنه پیش بیاد پس لطفا اگر واقعا راه حل خوبی دارید برای بیان کردن این موضوع بهم بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چون تازه آشتی کردین یخش آب نشده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آروم و بدون سرزنش بگو 

دلم تنگ شده، دوست دارم مثل قبل بهم محبت کنی دلیلش رو بپرس چیزی هست که من نمی‌دونم؟ می‌تونیم درموردش حرف بزنی

اسی یکمم صبوری کن

شاید هنوز از بحث قبلی ناراحته یا ترسیده. بهش زمان بده.  

یا بهش بگو می‌خوام دوباره اون حس قشنگمون رو داشته باشیم چطور می‌تونیم بهش برگردیم🥹♥️

سلام عزیزم.

یاد بگیر دعوا نمک زندگی نیست لطفا این حرفارو اینقدر باب نکنید . 

من هم قبلا با نامزدم خیلی دعوا میکردم و دیدم دیگه داره سرد میشه کم کم خودمو درست کردم سر هیچ مسعله ای دیگه دعوا نمیکنم بره با رفیقاش بیرون یا حرفمو گوش نده بازم قربون صدقش میرم . الان وابستم شده . 

تروخدا دعوا نکنید.

مثل مامان باش براش .

سیاست داشته باش.

پیشش هیچی نگو . 

خودتو آویزونش نکن .

تو زنگ نزن بزار اون زنگ بزنه و وقتی زنگ زد تو خوب باهاش حرف بزن .

خرش کن خررررر من پروفایل تلگراممم عکسای شوهرمه اما فقط خودشو مامانش میبینن 😂😂 بقیه عکسای خودمو میبینن اما اونا نمیتونن ببیننن 

تو که ادعات میشد اینی .حالا ببین من چی شدم . 

سلام عزیزم.یاد بگیر دعوا نمک زندگی نیست لطفا این حرفارو اینقدر باب نکنید . من هم قبلا با نامزدم خیلی ...

آخه میدونم رفیقاش عیاشی میکنن از قیافه هاشون مشخصه چجوری اهمیت ندم وقتی میخواد باهاشون زیاد وقت بگذرونه؟  البته من اصن کاری به این موضوع ندارما فقط نمیدونم چرا تا میگه با رفیقم فلان جاییم یا میخوایم بریم بیرون اینا اصن یهو جواب دادنم سرد میشه...  دست خودمم نیست خیلی ضایه رفتار میکنم اونم قطعا میفهمه

دلم میخواد پر احساس رفتار کنم باهاش ولی این بعد آشتیمون یکم سر سنگین شده باهام خجالت میکشم زیادی قربون صدقه اش برم و دلبری کنم چون واکنشاش مثل قبلا نیست حس بدی میگیرم🥲🥲🥲🥲

آخه میدونم رفیقاش عیاشی میکنن از قیافه هاشون مشخصه چجوری اهمیت ندم وقتی میخواد باهاشون زیاد وقت بگذر ...

میدونم عزیزم . 

توام در قبالش همین کارو کن . 

بگو من با فلان رفیقم میرم بیرون اگه قبول نکرد بگو پس تو چرا میری.

بگو من دوست دارم و میخام ازت مراقبت کنم همونجوری که تو منو دوستم داری.

من اینجوری به نامزدم میگم الان رفت و آمدش کمتر شده . 

تو که ادعات میشد اینی .حالا ببین من چی شدم .