2777
2789

نمیدونم چرا هرچه دعا کردم جواب نگرفتم 

نمیخوام اغراق کنم واقعیتهارو میگم

تحصیل کرده ام ، قیافم خوبه ، خانواده خیلی خوبی دارم، شاغلم  ولی هییییچ خواستگاری ندارم نه تو دانشگاه مورد پسند کسی واقع شدم و نه سنتی واقعا نمیدونم چرا 

خیلی دلم میخواد ازدواج خوبی داشته باشم ، بچه دار بشم ، با شوهرم برم سفر ولی انگار قسمت نیست

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب چندتا واسطه بسپارین 

دوستای منم موقعیت های عالی دارن ولی الان ک نزدیک ۳۰ سالشون شده میگن ب واسطه ک سپردیم موردهای خوبی رو پیشنهاد میکنه 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اوضاع جامعه خوب نیست عزیزم پسرا دیگ توانایی ازدواج ندارن فقط تو نیستی اکثر دخترا مشکل تورو دارن

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

الان همه چی گرون شده کی زن می گیره

واقعا گناه نسل من چی بود که روال معمول زندگی آرزو شده برامون

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
اوضاع جامعه خوب نیست عزیزم پسرا دیگ توانایی ازدواج ندارن فقط تو نیستی اکثر دخترا مشکل تورو دارن

من واقعا آدم متوقعی نیستم 

ولی مشکلم فقط یکی دو سال اخیر که اوضاع خیلی بد شده نیست 

سالهای قبلم که بقیه میتونستن ازدواج کنن هم وضع من همین بود 

عب نداره مگه چند سالته وقتتو صرف خودت کن

تا الان تمام وقتم صرف خودم شده 

آدم از یه جایی به بعد دلش میخواد یکی بیاد تو زندگیش

صلاح خدا اینه به زور چیزی از خدا نخواه،منم خواستگار ندارم ترم ۸ دندونپزشکی ام،همه چیمم اوکیه،ببخشید ...

اره اینو منم حس کردم 

درکت میکنم با تمام وجودم 💔💔💔

تازه من پسری ک دیوونه وار عاشقش بودم ، امسال ازدواج کرد 

همیشا باید بچشو ببینم چون نزدیکیم بهم 

سنمم کم نیست ، موقعیتم خوبه ...

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
چند سالته

۲۸