2777
2789
عنوان

هرچه منتظر شدم از خواستگار خبری نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 55 پست

من بهت میگم چرا..چون ۸۰درصد پسرا جرعت نمیکنن ازدواج کنن تواین گرونی..خصوصا ک دخترا خ پرتوقع شدن توهمین سایت میگفتن حقوق کم تراز۵۰قبول نمیکنیم..مث ک همه منتظر شرکت نفتین

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
ب چندتا واسطه بسپارین دوستای منم موقعیت های عالی دارن ولی الان ک نزدیک ۳۰ سالشون شده میگن ب واسطه ک ...

واسطه ندارم که 

شهرمون کوچیکه همه همو میشناسن ، بخوان میان دیگه

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من واقعا آدم متوقعی نیستم ولی مشکلم فقط یکی دو سال اخیر که اوضاع خیلی بد شده نیست سالهای قبلم که بقی ...

عزیزم دیگ اکثر ازدواج ها دوستی شده شما احتمالا دختر سر ب زیری هست

خیلی کم پیش میاد یکی بره در خونه کسی و سنتی باهاش ازدواج کنه

پسرا یا کسی رو نمیگیرن یا دوست دختر چندین و چند ساله شونو میگیرن

واسه همین برات پیش نیومده

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

صلاح خدا اینه به زور چیزی از خدا نخواه،منم خواستگار ندارم ترم ۸ دندونپزشکی ام،همه چیمم اوکیه،ببخشید ...

واقعا به این حرف اعتقاد دارم 

یکی از دوستای زمان مدرسم ازدواج کرد جدا شد چهار پنج سال تمام خوش گذرونی هاشو با انواع اقایون انجام داد الان بیا و ببین زن یک تاجر شده تازه پسره ازدواج اولشه

من بهت میگم چرا..چون ۸۰درصد پسرا جرعت نمیکنن ازدواج کنن تواین گرونی..خصوصا ک دخترا خ پرتوقع شدن توهم ...

من خودم رشته تحصیلی خوب تو بهترین دانشگاهها هم درس خوندم ، خودمم شاغلم ولی دنبال حقوق ۵۰ نیستم ، باور کن هرچی قانعتر باشی بیشتر از طرف جامعه طرد میشی

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
خب تکلیف مایی که دوست نمیشیم چیه؟😞

هعی چی بگم دخترای سر سنگین همیشه فراموش میشن

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

خب تکلیف مایی که دوست نمیشیم چیه؟😞

اصلا پیشنهادی نداشم که دوسیو قبول کنم یا نه 

از یکی خوشم اومد بهش گفتم یارو ۳ سال خوابوندم تو آب نمک تهشم هیچی😂

من خودم رشته تحصیلی خوب تو بهترین دانشگاهها هم درس خوندم ، خودمم شاغلم ولی دنبال حقوق ۵۰ نیستم ، باو ...

ن تفکرت اشتباست دونفر باید باهم زندگیوبسازن سرویس طلا عروسی ضامن خوشبختی نیست...نباید ازشوهرتوقع بانک مرکزیو داشت

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
تو سن ۱۹ ۲۰ سالگیم نداشتی؟ شاید مثلا سطح و انتظاراتت خیلی بالاس پسرا جرئت نمیکن بیان جلو . چون این م ...

پسرای هم سطحمم نمیان جلو خیلی عجیبه 

۲ ، ۳ تا سالهای دور داشتم که اصلا جدی نبودن