2777
2789
عنوان

زن اقا (مرگو زندگی)

354 بازدید | 41 پست

سلام

تند میرم سر اصل مطلب من فرزند بزرگ خانواده هستم

و دو تا برادر دیگر(۱۴و۲۰)یکی از اینا که بزرگه به شدت عصبی هست و کوچیکه مهربون اسمشون مجید(بزرگه) و پارسا هست

در چند سال پیش به دلیل مشکلاتی پدر و مادر من طلاق گرفتن و 

و پدرم که من رابطه خوبی باشون ندارم(قطع رابطه) پس از چندین سال مجردی زندگی کردن با مجید و پارسا زن جدید میگیره که از خودش ۱۰ سال کوچیک تر هست حالا اصل موضوع اینکه این دو پرنده عاشق😐تصمیم به بچه داری میشن و چند ماه پیش زن اقای قصه ما حامله میشه و کسی به برادرام چیزی نگفت حتی خودمم نمیدونستم و پس از ۳ ماه همه فهمیدیم البت پارسا از همه زودتر فهمید و لو نداد 

و حالا همه می دونستن غیر از مجید که اتفاقی داخل گروه فامیلی لو میره قضیه و مجید میفهمه و خیلی اتیشی بود و خواست جنگ بزرگی کنه که پسر عمو ها به پدر و زن محترمشون میگن فعلا برین از خونه تا مدتی منم به دختر عموم گفتم که بشون بگه چند هفته نیان که به حرف من گوش ندادن و سر چند روز بر گشتن حالا پارسا فهمید که مجید میخواد با قرص و زعفرون بجه رو بندازه به صورت قایمکی و حالا ما موندیم توش و مجید هم فهمیده که پارسا از قصدش خبر داره و اون رو تهدید کرده (گفتم که مجید خیلی عصبی هست بخاطر همین اگه پارسا لو بده مجید میکشتش )حالا پارسا از ترسش به من گفته و منم موندم و نمیدونم چیکار کنم 

خواهشا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چجوری میحادسقط کنه مگه دست اینه که زن باباش چی میخوره یعنی مگه میتونه به زورچیزی روبه خوردش بده...

خوب بهش بگیدتانخوره چیزی ازدستشون.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

تو همین قضیه رو عینا به زن بابات بگو . مواظب خودش باشه 

اون داداشتم زیاد لی لی به لالاش نذارین احتمالا زیاد ملاحظه عصبی بودنشو کردین فک میکنه چه خبره 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

.چون برادرتون خوش نمیاد دلیل نمی شه اون خانم بچه دار نشه. بعدم زعفرون فقط اون اوایل باعث سقط می شه و اونم مقدار خیلی زیادش. مطمینا خانم پدرتون اگر اون مقدار زعفرون بخوان به خوردش بدن متوجه می شه

بچه ها خیلی غمگینم 😢😢

بخدا از بچگی خیلی زجر کشیدیمه واقعا نمیدونم این بدبختیا تمام بشه حالا منکه رفتمم رو خونه زندگی خودم ولی مشکلات هنو منو ول نمیکنه