2777
2789

ميشه تو اين تاپيك بهم كمك كنيم كه چجورى ميتونيم خونه بخريم

شما چطوريد تونستيد

مخصوصا تو شهرهايى مثله تهران

فك ميكنم تجربياتمون به درد هممون ميخوره

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه تاپیک خوبی

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

اگه وام وحذف کنیم چطوری بخریم؟

شوهرمن وام نمیگیره

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

با کمتر خوردن و قناعت بیش ازحد .....خداروشکر یک خونه نقلی شیک تو مشهد خریدیم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

به نظر من اگه همه تو بحث شركت كنند ميتونه تاپيكه خيلى خوبى باشه واسه همه مخصوصا زوج هاى جوون

مثلا چه وامى گرفتيد وام گرفتيد يا چجورى پس انداز كرديد يا ايا كمكه والدين بوده و ....

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
اگه وام وحذف کنیم چطوری بخریم؟ شوهرمن وام نمیگیره

کار خوبی میکنه بخدا همش باید سود بدی ی قسطم ک نتونی بدی آبروتو جلو ضامن ميبرن تازه دیرکرد همون نزولشم میگیرن بی انصافا 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢