2777
2789
عنوان

دیگه ازدواج نمیخوام

935 بازدید | 65 پست

من ۳۸ سالمه اصلا ذوقی برای ازدواج ندارم اولا اینکه اون زمان که دلم ازدواج میخواست ۲۵ الی ۳۳ سالگی بود الان هم چشم و گوشم باز شده هم میدونم اگر ازدواج میکردم خانواده حامی نداشتم  الان هم دیگه  ذوق ندارم فقط دوست دارم  پول رو پول بزارم بعدشم کی بچه دار بشم تربیت کنم اونم این زمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جات بودم واسه رفع تنهایی هم شده حداقل یه بچه از بهزیستی میاوردم بزرگش میکردم با هم زندگی میکردیم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من هم ۳۶مجردم یه سوال آدم تو ۳۶سالکی خیلی پیر میشه 

من خیلی احساس پیری و زشتی دارم 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

منم یه ازدواج مسخره که صرفا یه اسم رفت تو شناسنامه م بدون هیچ رابطه و کشش انگار همخونه الان هم بلاتکلیف ۳۷ سالم حس میکنم دیگه باید قید یه زندگی نرمال بزنم

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

فکر نکنم بزارن

چرا به مجردم میدن تازه الان مهمان هم قبول میکنن یعنی کسی که شرایط نداره یه بچه ای که بد سرپرسته مثلا پدر مادرش معتادن به هنوان مهمان میاره بزرگ میکنه اگر یه روز پدر و مادرش ادم شدن بهشون برمیگردونه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من هم ۳۶مجردم یه سوال آدم تو ۳۶سالکی خیلی پیر میشه من خیلی احساس پیری و زشتی دارم

پیر نیستم حس پیری نذارم  دیگه ذوق ندارم اصلا زوج جوان میبینم میگم خب که چ 

منم یه ازدواج مسخره که صرفا یه اسم رفت تو شناسنامه م بدون هیچ رابطه و کشش انگار همخونه الان هم بلاتک ...

عزیزم چرا میگی رابطه بلاتکلیف ؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
پیر نیستم حس پیری نذارم دیگه ذوق ندارم اصلا زوج جوان میبینم میگم خب که چ

چرا من اینقدر حس پیری دارم این حس پیری بیشتر از مجردی اذیتم میکنه