2777
2789
عنوان

دیشب یه موجودی تو خواب لمسم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست
چجوری پاکسازی کنم عزیزم

قرآن بخون ..ذکر بگو ..از خدا بخواه که ازت دورشون کنه ...از فرشته ها هم کمک بخواه ..

من انجام دادم و دیگه ندیدم 

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
جنه نمیزاره نماز بخونی

فک کنم بخاطر سنگین شدنه دیشبمه خیلی مریض احوالم لطفا اگه تجربه ی مفیدی دارید باهام به اشتراک بزارید

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قرآن بخون ..ذکر بگو ..از خدا بخواه که ازت دورشون کنه ...از فرشته ها هم کمک بخواه ..من انجام دادم و د ...

مرسی عزیزم 

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

فک کنم بخاطر سنگین شدنه دیشبمه خیلی مریض احوالم لطفا اگه تجربه ی مفیدی دارید باهام به اشتراک بزارید

فقط بابام خیلی سنگین بود غروب شنبه و غروب سه شنبه سرکه اسپری کردیم بغل چهارچوب خونه و بغلای دیوار خیلی بهتر شد

فقط بابام خیلی سنگین بود غروب شنبه و غروب سه شنبه سرکه اسپری کردیم بغل چهارچوب خونه و بغلای دیوار خی ...

مرسی عزیزم

دم غروب سه شنبه سرکه بپاش دور خونت با اسپری

حتما این کار و میکنم لطفا واسه ام دعا کنید

حتما این کار و میکنم لطفا واسه ام دعا کنید

اره بابام نمازش با زور میخوند واسش دعا گرفته بودن و خیلی اذیت میشد موقع خواب داد میزد میگفت دارم میسوزم ازوقتی سرکه زدیم ب گوشه های دیوار و چهارچوب در چشماش باز شده رنگش روشن شده

اوایل هرغروب شنبه و غروب سه شنبه اسپری میکردیم الانا ماهی یدفعه دودفعه

اره بابام نمازش با زور میخوند واسش دعا گرفته بودن و خیلی اذیت میشد موقع خواب داد میزد میگفت دارم میس ...

من و قبلا فقط میترسوندن اکثرنم وقت خواب بود واسه کسی جز مامانم تعریف نمیکنم چون به حدی وحشتناکه که کمتر کسی شاید باورش بشه اگه اینم گفتم چون خیلی سنگین بودم گلاب به رو تون از صب حالت تهوع دارم شدید گفتم شاید کسی تجربه ی مشابه من داشته باشه واسه همین مطرح کردم 

ان شالله حال پدرتون بهتر شه ممنونم تجربه اتون و باهام به اشتراگ گزاشتید

بعد چیکار کردی؟

چندتا بسم الله تو دلم گفتم چون اصلا قدرت حرف زدن نداشتم یکم بدنم ازاد شد ولی ول نشدم با تموم قدرتم شوهرمو چنگ زدم از خواب پرید از حالتم متوجه حال بدم شد تکونم که داد پامو ول کرد بهش گفتم واسم ایت الکرسی بخونه خودمم خوندم قران و گذاشتم بالاس سر دیگه اذیتم نکرد ولی بازم تا صبح اشفته حال بودم 

چندتا بسم الله تو دلم گفتم چون اصلا قدرت حرف زدن نداشتم یکم بدنم ازاد شد ولی ول نشدم با تموم قدرتم ش ...

همیشه منم نماز شب میخوندم استرس دارم یکی از پشت نگیرم یا بیام بخابم 

اخه ی شب خواب بودم داشتم .  خاب های ترسناک میدیدم حس کردم یکی با دستاش سرمو داره میخارونه فقط اون لحظه پاشدم مامانم و صدا زدم 

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️

همیشه منم نماز شب میخوندم استرس دارم یکی از پشت نگیرم یا بیام بخابم اخه ی شب خواب بودم داشتم . خاب ...

تو نماز شبان منم دعا کن امسال مهر سر صندلی رشته ی مورد علاقم بشینم اسمم فاطمه اس 

ولی سعی کن ازشون نترسی از ترست تغذیه میکنن بعدش شدید تر واست اتفاق میوفته اوایلش منم خیلی میترسیدم کم کم چشم سفید شد الانم گاها میترسم ولی نه به شدت قبل

تو نماز شبان منم دعا کن امسال مهر سر صندلی رشته ی مورد علاقم بشینم اسمم فاطمه اس ولی سعی کن ازشون نت ...

چشم اجی دعا میکنم 

توکلت ب خدا . 

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️

چشم اجی دعا میکنم توکلت ب خدا .

قربونت مهربون