2777
2789
عنوان

دیشب یه موجودی تو خواب لمسم کرد

223 بازدید | 30 پست

خانمای باردار و یا کسایی که شرایطش و ندارن لطفا تاپیک و ترک کنن

اولین تجربه ی ماوراییم نبود ولی اولین تجربه ای بود که تو زندگیم تاثیر گذاشت دیشب بعد از نماز عشا چون خیلی خسته بودم اومدم بخوابم خیلی خوابای عجیب و اشفته میدیدم مثلا خواب میدیدم یسری موجودات میخوان مامانم و بکشن یا دارن عزیزام و شکنجه میکنن

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

تو چهار ساعت ۶ بار از خواب پریدم دفعه اخر خواب نبودم ولی بیدارم نبودم یه خانم پیر به شدت چروک با موهای دراز سفید زیر پام دراز کشید

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه حالتی بودم انگار چند ساعته تو بین بدنمو خارج بدنم گیر کردم زبونم بسته شده بود از طرفی لمس این خانم روی انگشت پامم لمس میکردم 

تو چهار ساعت ۶ بار از خواب پریدم دفعه اخر خواب نبودم ولی بیدارم نبودم یه خانم پیر به شدت چروک با موه ...

شاید منزل شما درگیر.موجودات منفیه پاکسازی کنید

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
یه حالتی بودم انگار چند ساعته تو بین بدنمو خارج بدنم گیر کردم زبونم بسته شده بود از طرفی لمس این خان ...

بله درک میکنم

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹

تو این مدت شوهرم که بغلم بود و صدا میکردم ولی انگاری نمیشنید با دستام نیشگونش میگرفتم ولی خیلی ضعیف چون اصلا دستام جون نداشت ولی بازم بیدار نمیشد همون موقع تو ذهنم اومد بسم الله بگم که این خانمه از زیر پام شروع کرد به فحش دادن ولی انگاری با صداو دهن خودم داشت حرف میزد 

جدی میگی اسی؟

به همین شبای عزیز اره قبلا اینجوری ارتباط گرفته بودم ولی نه اینجوری 

شاید منزل شما درگیر.موجودات منفیه پاکسازی کنید

اصلا همچین موردی نبوده چند روز پیش جایی دعوت شدم که خانم خونه دعا نویسه بعد که اومدم خونه احساس مریضی میکردم حین نماز یه حالتی بهم دست داد یه سری صحنه اومد جلو چشمم فهمیدم جن این خانم باهام اومده خونه از همون روز خیلی حالم بد بود با سوره ی یس حالم بهتر شد تا دیشب

بچه ها تا حالا همچین حالتی نداشتم عذر میخوام میگم ولی امروز کلی بالا اوردم حالم خیلی بد بود نمازمم نتونستم بخونم اشفتم کسی همچین تجربه ای داشته

اصلا همچین موردی نبوده چند روز پیش جایی دعوت شدم که خانم خونه دعا نویسه بعد که اومدم خونه احساس مریض ...

روح سرگردان دارن ..بله ..

شما باید پاکسازی کنید 

روح سرگردان دارن ..بله ..شما باید پاکسازی کنید

چجوری پاکسازی کنم عزیزم