م_ر۲۰۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 207 عنوان خدایا خیلی نامردی 264 بازدید | 21 پست به دشمن شادم کردی ای خدا منی که سجده میکردم برات برای بزرگیت خوارم کردی ولی این رسمش تبود نامرد.نابودم کردی بیچارم کردی خیلییییییییییییییی نامردی 1404/01/10 | 22:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مدادطوسی عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2807 مشکلات و سختی ها و شکست های زندگی فقط امتحان خداوند هست تا قوی بشی و اطرافیان رو بشناسی خدا همه بنده هاش رو دوست داره
little_birdd عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4077 نگو اینجوری پشیمون میشی بخدا ... میدونم حالت بده انتظار اتفاقی که افتاده رو نداشتی . ولی بعضی اتفاق ها باید بی افتن تا دور و برت رو بهتر بشناسی میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹
روژااان عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 2475 منم همین فکرومیکردم ولی حقیقتش خدابه من وتونیازنداره فکرمی کنم اگر نمازنخونیم بهتره تااینکه بخونیم وطلبکارخداباشیم
م_ر۲۰۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 207 مشکلات و سختی ها و شکست های زندگی فقط امتحان خداوند هست تا قوی بشی و اطرافیان رو بشناسی خدا همه بنده ... ای بابا یه مشکلی دارم انگار یه بادی توی سرم هست خیلی اذیتم پیش هر دکتری میرم فایده نداره بیچارم کرده
فاطمه۱۹۲۰ عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 515 ای بابا یه مشکلی دارم انگار یه بادی توی سرم هست خیلی اذیتم پیش هر دکتری میرم فایده نداره بیچارم کرده انشالله که خوب میشی عزیزم.. ولی اینو نگوو دیگه حتما یه راهی پیدا میکنی
م_ر۲۰۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 207 منم همین فکرومیکردم ولی حقیقتش خدابه من وتونیازنداره فکرمی کنم اگر نمازنخونیم بهتره تااینکه بخونیم و ... من از روی عشق و بندگی خدا رو عبادت میکردم نه از روی خواسته ای.بندگیشو میکردم به معنای واقعی .چنان از اون بالا ها منو زد زمین که خودم هاج و واج موندم
دیلان۲۰۰۰ عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 6154 ای بابا یه مشکلی دارم انگار یه بادی توی سرم هست خیلی اذیتم پیش هر دکتری میرم فایده نداره بیچارم کرده منم مثل تووووام انگار بهم نیومده یه روز ارامش داشته باشم همه تعطیلات عیدم به غصه خوردن وناراحتی گذشتهاین همه با زبون روزه دعا کردم سه شب قدر توی هر فرازش از خدا کمک خواستم ولی بهتر نشد که هیچ بدتر هم شد 🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾
م_ر۲۰۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 207 چی شده گلم؟ یه مشکلی دارم یه بادی تو سرم هست انگار اذیتم خواب ندارم از زندگی انداختتم.
لیلی۲۰۰۰ عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 11260 مشکلات و سختی ها و شکست های زندگی فقط امتحان خداوند هست تا قوی بشی و اطرافیان رو بشناسی خدا همه بنده ... من نمیدونم چرا خدا هرچی بدبخت بیچاره هس رو امتحان میکنه چرا سر لوله دستشویی فقط رو سر عده ای خاص میگیره